Naslovna > Blog > Zašto šišati kosu?

Zašto šišati kosu?

14.05.2014.

Zašto šišati kosu?

Kosa je živa materija i jedini organ koji možete oblikovati i transformirati bez ikakvih posebnih operacija i kirurših zahvata. Šišanje je pravi izazov, dobar osjećaj, rutina, promjena stila, fantastično stvaranje i oblikovanje. Šišanje nas prati još iz davnina, rimljani su brijali svoje glave i nosili razne perike i druge dodatke napravljene za glavu. Što se tiče današnjeg načina šišanja, to mora biti tako odrađeno da čovjeku današnjice bude što jednostavnije kod samouređivanja i naravno, da bi izgledao što bolje.

Danas je šišanje studija, Bog nam je dao kosu da nam, osim zaštite (od sunca i zime), služi kao “pomagalo” oko našeg odraza u ogledalu. Frizer koji ima viziju napravit će pravo čudo. Šišanje je izazov kada radite promjenu oblika, rutina - kada svaki mjesec skraćujete kosu bez promjena oblika, dobar osjećaj - kada završi šišanje kosa će brže rasti jer je zahvalna na obnavljanju. Kada poželite dugu kosu tada ju nikako ne smijete pustiti da raste bez šišanja. Činom šišanja kosu obnavljate, a ako to napravite tijekom punog mjeseca rast će brže - provjereno!

Enisa Avdić
Autor/ica Enisa Avdić (Fluidov blog)

Salon sam osnovala, rekla bih sada već davne, 1993. godine uz misao vodilju "Mislim dobro, radim dobro". Nakon što sam završila četverogodišnju stručnu obuku u Zagrebu,...