Naslovna > Savjeti > Frizure za dugu gustu kosu

Frizure za dugu gustu kosu

21.02.2014.

Frizure za dugu gustu kosu

Svaka žena želi imati gustu kosu. Gusta kosa ukazuje na zdravu kosu, ali nažalost nije svaka žena sretnica s gustom kosom. Ne samo da izgleda zdravo, dugu gustu kosu je lagano stilizirati. Ako imate problema s kontroliranjem svoje guste kose, ovdje su neki trikovi koji će vam pomoći u dobivanju frizure za dugu gustu kosus kojom ćete biti zadovoljni.

Frizure za dugu gustu kosu moraju imati puno slojeva koji će smanjiti debljinu i dati kosi lijep oblik. Nemojte kosu raslojavati previsoko na vrhu glave jer će tako vaša kosa izgledati neuredno. Šiške također odlično funkcioniraju u oblikovanju i stanjivanju kose, ali isto tako se moraju podudarati s vašim oblikom lica. Većina frizura za dugu gustu i ravnu kosu su varijacija različitih slojeva. Ravno rezana kosa je loš izbor jer će tako vaša kosa izgledati deblje i gušće.

Ako želite dobiti valovitu frizuru ili imate prirodno valovitu gustu kosu, vaša frizura svakako treba biti slojevito šišana, a zatim napravite valove na donjem dijelu kose. Izbjegavajte jako kovrčavu kosu, osim ako ne želite dobiti polu - afro izgled. Koristite proizvod za stiliziranje koji je pogodan za frizure za dugu gustu kosu i ima anti - kovrče učinak tako da se vaše guste dlake ne vire iz frizure kao što je najčešći problem kada je u pitanju u kroćenje guste kose.

Shaggy frizure s puno kraćih slojeva također će dobro izgledati; to će vašoj kosi oduzeti malo volumena i frizura će izgledati svježe. Ključ dobre frizure za dugu gustu kosu je slojevitost koja će malo stanjiti kosu, zbog čega će biti ljepša i urednija, a vi ćete je lakše kontrolirati. Pogledajte galeriju odličnih frizura za dugu i gustu kosu!