Boja kestena

Vrste boja

Pogledajte koji sve izbor boja imate i kako se koja zove. Možda vam to pomogne da izaberete svoju boju kose.
Pročitaj više

Tri boje za predivan izgled

Možda vam se tri boje čine previše, ali kada se dobro iskobiniraju onda se dobije upravo ovakav rezultat, predivna i vrlo privlačna frizura.
Pročitaj više

Ravna i kovrčava kosa

Što se sve može sa dugom kosom pokazuje ova slika. Predivna duga kosa može se pretvoriti u predivne kovrče i predivne elegantne i romantične frizure. Odlične za svečanosti poput vjenčanja.
Pročitaj više

Pramići na smeđoj kosi

Malo svježine u kosi uvijek dobro dođe, pogotovo ako imate smeđu kosu i treba vam mala promjena. Pokušajte to na ovaj način. Vrlo jednostavno, a izgleda odlično.
Pročitaj više

Klasični a predivni pramenovi

Još jedna kombinacija plave i smeđe boje. Pramenovi su klasični, ali nikako dosadni. Postepeno ošišana kosa daje frizuri volumen, ali i frizuru za svaki dan.
Pročitaj više

Za žene u četrdesetima

Odlična frizura ako želite nešto promijeniti a ušli ste u svoje četrdesete. Nemojte se bojati donijeti promjenu, s ovom pixicom sve je moguće, a vi ćete živnuti i opet se osjećati mlado.
Pročitaj više

Privlačna bujna kosa

Duga bujna kosa je jedna od najprivlačnijih frizura koje možete odabrati. Prošarana sa pramenovima biti će još privlačnija.
Pročitaj više

Ombre

Ombre frizura je vrlo moderna i super kod ove frizure je to što možete kombinirati svoje omiljene boje. Ovdje možete vidjeti kombinaciju i prekrasan prelazak sa tamne boje kestena, pa skroz do platina...
Pročitaj više

Moderna frizura

Isprobajte ovu frizuru ako se dvoumite za popularnu undercut frizuru. Jer ako se odlučite za nju, ovako ćete izgledati.
Pročitaj više

Platinasti pramenovi za svježi izgled

Odaberite platinaste pramenove za svoju novu frizuru. Oni su idealni kada želite napraviti neku promjenu na svojoj kosi. Najbolja stvar kod ovih pramenova je to što odgovaraju svakoj boji kose i sigur...
Pročitaj više

Postepena frizura do ramena

Postepeno ošišana kosa je vječni hit. Ova se frizura slaže sa svakim oblikom lica i to je ono najbolje kod takvih frizura. Naglašava sve vaše lijepe karakteristike, a ovisno o nošenju, sakriti će sve ...
Pročitaj više

Zanosna frizura za svaku prigodu

Napravite zabavnu frizuru za neku prigodu ili jednostavni večernji izlazak. Pogledajte kako. Za početak, kosa bi vam trebala biti kovrčava, možete ju nakovrčati uvijačem prije nego počnemo sa izradom ...
Pročitaj više