Uvjeti korištenja

Uvjeti korištenja

Uvjeti korištenja odnose se na korištenje Web stranica

Uvjeti korištenja odnose se na korištenje Web stranica od strane registriranih i neregistriranih korisnika ili posjetitelja. Svakim njihovim daljnjim korištenjem nakon upoznavanja s Uvjetima korištenja, smatra se da su korisnici suglasni s ovdje iznesenim uvjetima te pristaju na daljnje korištenje sukladno tim uvjetima. Korištenjem samih Web stranica se smatra da ste upoznati sa uvjetima korištenja. Ukoliko se s istima ne slažete i ne prihvaćate ih, molimo vas da se ne koristite ovom Web stranicom. U vezi bilo kakvih pitanja ili nejasnoća slobodno nam se obratite putem kontakt podataka.

Korištenjem Web stranica se smatra da ste upoznati sa policom privatnosti. Ukoliko se s istom ne slažete i ne prihvaćate ju, molimo vas da se ne koristite ovom Web stranicom.

Posjetitelji i registrirani korisnici imaju pristup raznim oblicima sadržaja u svom korisničkom sučelju i na samim Web stranicama. Sav sadržaj (isključivo tekst) objavljen od strane Web stranica su vlasništvo servisa i kao takvi se ne smiju proslijeđivati trećim stranama bez pismene dozvole servisa. Posjetitelji nemaju pravo kopirati, modificirati te javno objavljivati navedeni sadržaj. Sav sadržaj od strane Web stranica je objavljen u dobro namjeri i u informativne svrhe. Korisnici prihvaćaju koristiti sadržaj isključivo za osobnu uporabu i na vlastitu odgovornost. Web stranice ne mogu biti odgovorne za eventualne štete prouzrokovane objavljenim sadržajem.

Servis je u vlasništvu tvrtke INTTEA usluge j.d.o.o. sa sjedištem u Samoboru, Josipa Trputca 3, 10430 Samobor; OIB: 61704943376. Vlasnik Web stranica ima pravo ukinuti pružanje usluge putem Web stranica u bilo koje vrijeme, privremeno ili trajno, sa i bez obaviještavanja svojih korisnika. Korisnik i Web stranica su suglasni da za sve pravne probleme između njih je nadležan sud u Samoboru.
                    

Popusti i do 90% na frizure, tretmane lica, depilacije, manikure, pedikure, šminku i ostalo

  • Svaki 4. kupon besplatan

  • iz kategorije

  • 3 + 1