Dječje frizure

Frizura za djevojčice

Svečana frizura za djevojčice koja je gotova u par koraka. Pratite samo slike i isprobajte na svojoj princezi.
Pročitaj više

Pletenica i rep u jednom

Prekrasna frizura za djevojčice koje se vole uređivati i imati lijepe frizure. Ovakva frizura je malo presvečana za svaki dan pa bi bila idealna za neke posebne trenutke.
Pročitaj više

Djevojčice i pletenice

Sigurno nema ljepše od toga nego vidjeti djevojčice sa ovako lijepim frizurama i pletenicama. Malene princeze jedva čekaju imati neku frizuru pa im napravite jednu od ovih.
Pročitaj više

Djevojčice sa pletenicama

Djevojčice se također vole uređivati i imate prekrasne frizure. Ovo su samo neki primjeri kako dječja frizura može izgledati predivno i sa ukusom.
Pročitaj više

Kako napraviti dječju punđu

Ovaj tutorial će vam pomoći da napravite savršenu jednostavnu punđu pomoću jednostavnih alata.
Pročitaj više

Kako napraviti Elsinu frizuru

1. Odvojite gornji dio kose, malo ga natapirajte da dobije lijepi volumen, zatim ga zavežite u rep. Ali dio šiški oko lica ostavite, njih ćete malo kasnije iskoristiti.
Pročitaj više

6 frizura za najmlađe

Imate malu curicu i voljeli biste joj napraviti neku slatku frizuru? Predlažemo vam šest jednostavnih frizura za male djevojčice koje vrlo lako možete napraviti.
Pročitaj više

Mašna za djevojčice

Ovoj prekrasnoj dekorativnoj frizuri neće moći odoljeti niti jedna djevojčica!! Razveselite svoju curicu s najljepšom frizurom!
Pročitaj više

Cvijet od pletenica

Preslatka frizura uz koju vam neće trebati nikakav dodatak! Maštovita pletenica pretvorena je u cvjetni rajf. U ovu frizuricu zaljubit će se svi!
Pročitaj više

Pletenica za djevojčice s vrpcom

Uz malo truda i mašte možete svojoj djevojčici napraviti najljepšu i najslađu frizuru koju će obožavati! Sve što vam treba je vrpca u boji koju sami izaberete, dužine oko jednog metra. Zatim kosu podi...
Pročitaj više

Proljetna frizura za djevojčice

Proljeće kuca na vrata. Nakon duge i ružne zime svi se veselimo lijepom vremenu, bojama i cvijeću koje nam proljeće nosi. Iskoristite proljetno cvijeće i napravite svojoj djevojčici prekrasnu, živopis...
Pročitaj više

Vodopad

Prekrasna frizura s pletenicama koja će oduševiti svaku djevojčicu! Razveselite svoju djevojčicu i ispletite joj vodopad pletenicu u koju će se zaljubiti!
Pročitaj više