Dječje frizure

Frizura za velike i male

Prekrasna pletenica u obliku cifa idealna je frizura za svaku ženu, bez obzira na dob! Zablistajte u svečanoj prilici ili priuštite svojoj djevojčici frizuru iz bajke!
Pročitaj više

Frizura za male frajere

Primijetili ste da vaš sin sve više brine o svojoj frizuri? Posve je normalno da se dječaci žele urediti kako bi ih njihova simpatija primijetila. S ovom frizurom vaš sinčić će se preobraziti u pravog...
Pročitaj više

Pletenica od šišaka

Osim što ih svaka djevojčica obožava, ovakva pletenica je jako korisna i praktična jer vašoj curici šiške više neće upadati u oči.
Pročitaj više

Slatka frizura za djevojčice

Preslatka frizura koju će vaša mala dama obožavati! Pogotovo ako joj dopustite da sama odabere ukras za kosu. Zabavite se zajedno i složite ovu domišljatu frizuru!
Pročitaj više

Idealna frizura za djevojčice

Svakao isprobajte ovu maštovitu frizuru na vašoj maloj princezi. Frizurica je preslatka i jako izdržljiva. Vaša djevojčica će moći uživati u nestašnoj igri, a izgledati prekrasno.
Pročitaj više

Pletenica za najmlađe

Sve žene su lude za pletenicama, a pogotovo one najmlađe. Razveselite svoju kćer, nećakinju ili susjedu s jednom frizurom poput ove! Malena će sigurno biti jako sretna i s veseljem se hvaliti svojim p...
Pročitaj više

Pletenica 3 u 1

Preslatka frizura koja će oduševiti svaku curicu! Jednostavno napravite tri pletenice i sapletete ih u jednu. Frizuru dodatno možete ukrasiti s cvijetom ili mašnom.
Pročitaj više

Slatke frizurice

Slatke frizurice za slatke curice! Mame, usrećite svoje djevojčice s nekom od ovih frizurica!
Pročitaj više

Mali plavi

Tko može odoljeti ovim slatkim plavim okicama? Preslatka frizurica za mamine dečkiće...
Pročitaj više

Slatko, najslađe!

Nikako ne možemo odoljeti tim slatkim dječjim licima, pa vam nudimo još nekoliko ideja za dječje frizurice...
Pročitaj više

Mašna na vrh glave

Nesvakodnevna frizura za slatkice. Ako je vama previše, probajte mašnicu napraviti nećakinji, kćeri, susjedi.... Curice će biti oduševljene!
Pročitaj više

Pletenica za male princeze

Pletenice su jednako in među djevojkama i ženama kao i kod curica... Upletite jednostavnu jednobojnu traku u pletenicu - neka se vaša curica osjeća kao prava mala princeza!
Pročitaj više