Boja kestena

Povratak u 50- te

Retro frizure su in! Kosu natapirate, pričvrstite lakom ili gelom za kosu i zavežete u visoki rep. Kao da ste u 1950 -ima!
Pročitaj više

Duga kosa za dame

Iako ste već došli u određene godine, ne znači da više ne možete njegovati svoju dugu kosu! Evo kako to rade holivudske dame!
Pročitaj više

Kreativna pletenica

Ispletite pletenicu, a nakon što vam dosadi samo napravite punđicu i imate potpuno novi look!
Pročitaj više

Čvor

Mrzite čvorove u kosi? Predomislit ćete se nakon što pogledate ovu frizuru!
Pročitaj više

Pletenice u boji divljeg kestena!

Prekrasna frizura u prekrasnoj boji idealan je način kako zablistati na svečanim prigodama. Smeđe kestenjasta nijansa kose izgleda prekrasno, svakako isprobati ovaj stil!
Pročitaj više

Tri pletenice u punđi!

Frizure.hr su pripremile još jednu frizuru iz svoje male škole friziranja. Jednostavna i efektna frizura u samo četri jednostavna koraka. S ovom frizurom uljepšat ćete svaku modnu kombinaciju!
Pročitaj više

ŠIK FriZ!

Ukoliko želite izgledati šik i šik je vaša furka, Frizure.hr imaju odličnu ideju kako vas učiniti još više šik. Složili smo totalno šik friz u par koraka i to sve poslikali kako bi nam vi mogli oteti ...
Pročitaj više

Budi kao Amy!

Svi se sjećaju dive Amy Winehouse koja je vokalno rasturila glazbene ljestvice. Njen osebujan stil friziranja pokrenuo je trend košnice i jake šminke. Jedno vrijeme su posvuda plazile njene natapirane...
Pročitaj više

Seksi i zavodnički

Kate Walsh zna nositi seksi i zavodničku frizuru koja je ujedno i vrlo elegantna frizura.
Pročitaj više

Lijepa Betty

America Ferrera nije bila ogledni primjer ni odjeće ni frizure u seriji „Ugly Betty“ koja ju je proslavila. No, u stvarnom životu njezina kosa je sasvim druga priča. Odličan primjer kako dati formu gu...
Pročitaj više

Moderna Lolita

Predivna kestenjasta boja s toplim crvenim odsjajem i dugačke šiške uz klasičan bob. Posušite kosu sušilom i prstima uz malo pjene za kosu. I voila – neobavezna ženstvena frizura je gotova.
Pročitaj više