Čokoladno smeđa kosa

Frizura za sretne 50e

Pedesete su nove.. Ma koje god godine. Samo je bitno kako se Vi osjećate i koliko dobru frizuru odaberete. Ovo je jedna od frizura koja će 50e pretvoriti u najbolje godine , a vas učiniti nikada ljep...
Pročitaj više

Savršena poslovna frizura

Bob koji savršeno oblikuje vaše lice idealna je poslovna frizura. uz dodatke plavih pramenova razbiti će strogoću rezova koji strogo uokviruju lice. Ova duljina zahvalna je za održavanje i ne iziskuje...
Pročitaj više

Frizura koja mjenja život

Svi mi znamo da loša frizura može pokvariti dan, a dobra promijeniti život. Ovo je jedna od pozitivnih šok transformacija koja vam može promijeniti sve.
Pročitaj više

Hit frizura 90.-ih - Rachel Green

Postepena frizura duljine ispod ramena sa istanjenim krajevima i šiškama jedna je od najtraženijih frizura 90.ih. Još od kultne uloge Jennifer Aniston kao Rachel Green u mega popularnoj seriji "Prijat...
Pročitaj više

Bob frizure sa dugim šiškama

Želite li nešto neobično i drugačije, probajte sa ovakvom bob frizurom. Svima će se svidjeti, a pogotovo vama.
Pročitaj više

Gusta kosa ispod ramena

Lijepa i neobična frizura. Iza je ošišana kraće dok su šiške naprijed duže. Nije neuobičajeno, ali svakako ne vidimo često ovakav tip frizure.
Pročitaj više

Za žene u godinama

Čokoladno smeđa boja kose je odličan izbor za žene u godinama. Prekrijete svoje sijede ako ih imate, ošišajte kosu u ovakvu modernu pixicu koja će se slagati s vašim godinama, ali vas i pomladiti.
Pročitaj više

Valovita s pramenovima

Različiti stilovi bojanja kose dali su poseban izgled frizurama, a različite dužine i razni pramenovi došli su do ovakvih lijepih frizura. Dug ili kratka kosa oni će uvijek izgledati prelijepo.
Pročitaj više

Bob sa dužim šiškama

Odlična jednostavna frizura. Klasičan bob ali sa dužim šiškama što podiže cijelu frizuru. Frizura je svaki dan spremna, ne morate dugo fenirati kosu, a pegla će pomoći uz samo par poteza.
Pročitaj više

Ljubičasto, crveno i smeđe

Kombinacije poput ove uvijek dobro izgledaju. Malo boje u kosi podići će svaku frizuru baš kao što je prikazano na slici. Isprobajte i vi nešto tako.
Pročitaj više

Na pola dignute svečane frizure

Svećane frizure ne moraju uvijek biti dignute da bi bile svećane, ovako nešto upravo to dokazuje. One mogu biti na pola dignute, a sa malo kovrča svaka se frizura može pretvoriti u svećanu.
Pročitaj više

Plava, boja meda i čokoladno smeđa

Odlične tri kombinacije boje. Pramenovi su uvijek dobra opcija ukoliko želite neku veću promjenu ali ne želite bojati u samo jednu boju. Ovakve kombinacije još se više istiću sa kovrčama.
Pročitaj više