Čokoladno smeđa kosa

Smeđe i plavo poput dive

Odlične kovrče, duga kosa i još bolji pramenovi. Baš poput dive i vrlo glamurozno. Frizura koja se može bez problema nositi svaki dan, a odgovara i za svečanije trenutke.
Pročitaj više

Zebrasta čokoladna frizura

Ako niste znali, možete imati pravu zebrastu frizuru. Ova čokoladno plava varijanta odlična je za svaki dan i isticati će se za klasične frizure, a pogotovo za neke svečanije trenutke.
Pročitaj više

Čokoladna smeđa

Želite li malo osvježiti svoj friz probajte to sa čokoladno smeđom bojom i laganim svijetlo smeđim pramenovima. Idealna frizura za one malo starije.
Pročitaj više

Medeni pramenovi za kratku kosu

Odličan izbor pramenova za kratku kosu. Kratke frizure postale su vrlo popularne jer su lagane za održavanje, frizuru uvijek imate, a ako se poigrate s pramenovima dobivate zabavnu i nimalo dosadnu ni...
Pročitaj više

Šarena kratka frizura

Teško je napraviti promjenu kad je kosa kratka, ali uz s pramenovima se uvijek možete poigrati. Ova frizura je vesela i drugačija, a dužina kose i stil joj daje ozbiljnost.
Pročitaj više

Valoviti ombre

Novi stilovi bojanja kose zaista su promijenili izgled svake frizure. Postoji puno stilova koje možete odabrati, a ovo je samo jedan od njih.
Pročitaj više

Čokoladna i plava boja

Vrlo lijepa i odlična kombinacija boja. Za dugu kosu i kovrčavu kosu pramenovi su izvrsna stvar. Također, pramenovi nekako više dođu do izražaja kovrčanjem kose te se boje lijepo preklapaju.
Pročitaj više

Na pola dignuta punđa

Slijedite korake i napravite ovu simpatičnu punđicu. Ne moraju sve punđe biti skroz dignute i zalizane, ovo je savršeni primjer. Opuštena frizura za svaki dan, ali i odlična za neke svečanije trenutke...
Pročitaj više

Kovrčava kratka frizura

Poželite li možda nešto drugo napraviti sa svojom kratkom kosom isprobajte ovaj način. Malo kovrčanja i vaša se frizura mijenja, a vi dobivate novi izgled.
Pročitaj više

Shailene Woodley frizura

Ova mlada glumice odvažila se i isprobala ovu odličnu pixicu. Malo je reći da joj odlično pristaje, a pramenovi joj daju još posebniji izgled. Neka vam ona bude inspiracija.
Pročitaj više

Poletna kratka kosa

Još jedna kratka kosa u odličnom izdanju. Pomalo kovrčava za zabavan izgled i dobar provod. Odlična za djevojke koje žele nešto malo drugačije.
Pročitaj više

Dvobojni pramenovi za tanku kosu

Ako je vaša kosa tanka i finije strukture svakako vam predlažemo pramenove i to pramenove u dvije boje. Takvim dvobojnim pramenovima vizualno ćete učiniti vašu kosu gušćom. Također vam predlažemo da s...
Pročitaj više