Crna kosa

Punđa poput Zvončice

Danas su punđe popularne, bilo od cijele kose ili ćete svezati samo jedan dio. Osim što su ultra popularne, odlično izgledaju u svakom trenutku, a mogu ih nositi svi u bilo kojim prigodama.
Pročitaj više

Crna zavodnica

Prekrasna crna kosa uvijek je bila prava zavodnička. Dok neki govore kako svi žele plavuše, drugi će padati na žene prekrasne crne kose.
Pročitaj više

Klasičan crni bob

Za one žene koje vole klasiku, a opet moderno i zavodljivo, one biraju upravo ovakav klasičan bob sa crtom na sredini. Frizura s kojom ne možete pogriješiti.
Pročitaj više

Duga kosa sa bijelim pramenovima

Ovoliko svijetle pramenove sigurno niste nikada zamišljali u kombinaciji sa crnom kosom, ali sada možete vidjeti koliko dobro to izgleda.
Pročitaj više

Gusta crna kosa

Žene koje imaju gustu kosu uvijek imaju opciju skratiti ju i napraviti prekrasni bob friz koji tako super izgleda, pogotovo ljeti kada vas duga kosa samo smeta i dodatno grije.
Pročitaj više

Crni prirodni bob

Ako imate prekrasnu i prirodnu crnu kosu tada će vam ovaj bob stajati savršeno. Pogotovo ako ste prirodno tamniji i vaša je kosa ful ravna. Super je friz jer će izgledati sjajno i kada se odlučite za ...
Pročitaj više

Crni gusti bob

Odlična frizura za žene koje imaju gustu kosu i poželjele su ju skratiti. Super izgleda kada ovakav bob lagano nakovrčate i kada razdjeljak stavite na sredinu.
Pročitaj više

Crna kosa sa sivim pramenovima

Sive boje se nikako ne možemo riješiti. Pogotovo kada pogledate ovu savršenu nijansu koja odlično pristaje na crnu kosu.
Pročitaj više

Crna pixica sa šiškama

Kratka kosa, ali svejedno ženstvena i zavodljiva. Crna boja kose i duge šiške koje uvijek možete stilizirati na drugačiji način. Uvijek ih možete podignuti te dobiti drugačiji izgled.
Pročitaj više

Tamni friz sa platinastim nijansama

Osvježite svoju tamnu boju kose i dodajte joj nekoliko prekrasnih i modernih platinastih nijansi u koje ćete se odmah zaljubiti. Nijanse su postale ultra popularne i vidjeti ćete zaista puno žena koje...
Pročitaj više

Crno crvene nijanse

Poigrajte se sa svojom kosom i napravite nešto drugačije. Ukoliko imate crnu kosu tada će vam najbolje pristajati crveni deblji pramenovi. Kao što i vidite na slici, pramenovi su na drugačiji način of...
Pročitaj više

Kratka zavodnička

Kratke bob frizura u asimetričnoj verziji je nevjerojatno lijepa, ali uz nekoliko pramenove, boja dolazi posebno do izražaja. Ovo je idealna frizura za svaki oblik lica i ako tražite nešto kratko i mo...
Pročitaj više