Crna kosa

Crni gusti bob

Odlična frizura za žene koje imaju gustu kosu i poželjele su ju skratiti. Super izgleda kada ovakav bob lagano nakovrčate i kada razdjeljak stavite na sredinu.
Pročitaj više

Crna kosa sa sivim pramenovima

Sive boje se nikako ne možemo riješiti. Pogotovo kada pogledate ovu savršenu nijansu koja odlično pristaje na crnu kosu.
Pročitaj više

Crna pixica sa šiškama

Kratka kosa, ali svejedno ženstvena i zavodljiva. Crna boja kose i duge šiške koje uvijek možete stilizirati na drugačiji način. Uvijek ih možete podignuti te dobiti drugačiji izgled.
Pročitaj više

Tamni friz sa platinastim nijansama

Osvježite svoju tamnu boju kose i dodajte joj nekoliko prekrasnih i modernih platinastih nijansi u koje ćete se odmah zaljubiti. Nijanse su postale ultra popularne i vidjeti ćete zaista puno žena koje...
Pročitaj više

Crno crvene nijanse

Poigrajte se sa svojom kosom i napravite nešto drugačije. Ukoliko imate crnu kosu tada će vam najbolje pristajati crveni deblji pramenovi. Kao što i vidite na slici, pramenovi su na drugačiji način of...
Pročitaj više

Kratka zavodnička

Kratke bob frizura u asimetričnoj verziji je nevjerojatno lijepa, ali uz nekoliko pramenove, boja dolazi posebno do izražaja. Ovo je idealna frizura za svaki oblik lica i ako tražite nešto kratko i mo...
Pročitaj više

Crna piksica

Znate li da su kratke frizure vrlo moderne i zato smo vam odlučili pokazati ovu prekrasnu dugu piksicu. Odgovarati će svakome.
Pročitaj više

Pramenovi na crnoj kosi

Pramenovi će svaku frizuru učiniti zabavnom i zanimljivom. A danas ćemo vam pokazati kako predivno izgledaju smeđi pramenovi na crnoj kosi.
Pročitaj više

Kratka crna bob frizura

Sa bob frizurom ima mnogo izbora, a ovo je jedan od njih. Asimetrična i kratka, izgleda vrlo sexy.
Pročitaj više

Klasična, ali moderna pixica

Pixie frizure već su postale klasik, ali su vrlo moderne i popularne. Takve frizure vjerojatno nikada neće izaći iz mode, a postoje razne kombinacije, baš za svakoga ponešto.
Pročitaj više

Dugačak bob

I malo tanja kosa može dobiti volumen ako se dobro isfenira, baš kao ova. Dugi bob je odličan za tanku kosu, a s njim ste uvijek spremni za sve.
Pročitaj više

Klasična crna pixica

Već klasična pixica u crnoj boji. Iako već pripada klasik frizuru, nikako nije dosadna, već moderna i zanimljiva. Klasično je isto moderno, a ova frizura nikada ne izlazi iz mode.
Pročitaj više