Crna kosa

Pixica sa dugim šiškama

Pixice nikako nisu dosadne, a ovo je dokaz da mogu biti još zanimljivije. Pramenovi na ovaj način daju još posebniji i zanimljiviji look.
Pročitaj više

Bob s pramenovima

Klasičan crni bob s plavim pramenovima. Iako je klasičan nije nikako dosadan već moderan i vrlo privlačan. Sa ovakvom frizurom imate frizuru svaki dan i ne morate brinuti o repovima ili feniranju svak...
Pročitaj više

Bob sa volumenom i špičastim vrhovima

Odličan elegantan bob sa još boljim volumenom i špičastim vrhovima. Ovakva frizura može biti svaki dan ista, ali nikako dosadna. Maknite dosadne repove i ošišajte svoju kosu na ovakav način.
Pročitaj više

Ekstra punđa za poseban dan

Želite li izgledati poput prave kraljice na svoj dan onda odaberite jednu od ovakvih frizura. Elegantno, romantično i vrlo ženstveno.
Pročitaj više

Kratke i slatke frizure

Par primjera kako kratka kosa može biti izuzetno lijepa, moderna, a njene boje privlačne i seksi. Ovo su primjeri frizura koje odgovaraju izduženom licu.
Pročitaj više

Bakreni pramenovi

Bakreni pramenovi odlično pristaju tamnoj boji kose, a to možemo vidjeti po ovoj slici. Kada je tamna kosa u pitanju bakrena boja puno više dolazi do izražaja i izgleda odlično.
Pročitaj više

Crno, plavo i kovrčavo

Crna boja uvijek se dobro slaže sa plavom bojom. Kovrče također podignu cijelu kombinaciju, a ova frizura odlična je za neke svečanije trenutke.
Pročitaj više

Kovrčava crna i plava

Još jedan primjer kako crna i plava savršeno idu zajedno. Ove kovrče možete isfurati skoro za sve, pa i za svaki dan. Kovrče su idealne za neke svečanije trenutke, a u ovoj kombinaciji boja ćete se os...
Pročitaj više

Crno i plavo

Odlična kombinacija boja, crno i plavo. Može biti da je ovo crna kosa sa plavim pramenovima, ali i plava kosa sa crnim pramenovima. Sve u svemu, ovo je zaista kombinacija pun pogodak.
Pročitaj više

Ekstra dugi bob

Nesvakidašnji bob idealan je za one koji ne žele nešto obično nego malo neobično. Crna boja kose savršeno pristaje ovoj bob frizuru, a postoji mogućnost i za kratki rep.
Pročitaj više

Promjena na bolje

Može se reći da je s klasičnog boba promjena na pixie frizuru bila pun pogodak. Iako se čini da je pixie već postala neki klasik, ona ima puno svojih oblika, a svaki je odličan.
Pročitaj više

Moderna i slatka

Super frizura za mlade curke. Lako se održava, a frizuru imate svaki dan i u trenu. Duže šiške možete nositi ravne, a za neke svečanije trenutke dovoljno ih je malo nakovrčati.
Pročitaj više