Crna kosa

Prošarana duga bob frizura

Prošarana duga bob frizura će vas očarati sa svojim mladenačkim lookom. Kombinacija tamnih i svijetlih pramenova daje vam svježinu.
Pročitaj više

Jednostavna kratka frizura

Vrlo jednostavan look za svaki dan. Ova frizura je idealna za sve one koji ne znaju što bi sa svojom kosom. Jednostavna je za održavanje i lako ju je održavati prekrasnom.
Pročitaj više

Neobični kontrast

Super neobična frizura kontrasta. Zanimljivo je koliko je dobro ukomponirana duga i kratka kosa, plava i crna, jednostavno nevjerojatno.
Pročitaj više

Srebrni look

Želite li isprobate neku super novu frizuru, imamo nešto savršeno za vas. Kombinacija boje čini savršenu frizuru. Želite li zablistati u novoj godini, odlučite se za srebrni look.
Pročitaj više

Jedinstvena frizura

Ovo je jedna vrlo specifična frizura Na jednoj strani bob, a na drugoj kratka pixie. Svaka strane lica ima potpuno jedinstveni izgled.
Pročitaj više

Jednostavna i slatka frizura

Želite li nešto jednostavno i lijepo. Možda je vrijeme za vrlo popularnu kratku frizuru. Ovo što ćete vidjeti je vrlo jednostavna frizura koja će vas oduševiti.
Pročitaj više

Frizure za kratku kosu

Tko kaže da sa kratkom kosom ne možete imati različitu frizuru. Pogledajte nekoliko lijepih i šarmantnih frizura koje možete napraviti i isprobajte jednu već danas.
Pročitaj više

Preslatka kratka frizura

Za svoj novi zimski look, odaberite preslatku asimetričnu piksicu. Ova frizura izgleda preslatko i odgovarati će svakom obliku lica.
Pročitaj više

Privlačna kratka frizura

Kratka frizura može izgledati vrlo ženstveno i seksi. Ako nam ne vjerujete pogledajte samo ovu super lijepu kratku frizuru.
Pročitaj više

Predivna kombinacije sa crnom kosom

Žene sa crnom kosom se mogu veseliti jer imaju tu sreću da im paše svaka nijansa pramenova. Od svijetlih pa sve do intenzivnih boja. Pogledajte kombinaciju crvenih i platinastih pramenova na crnoj kos...
Pročitaj više

Platinasti i crni pramenovi

Platinasti pramenovi će vam biti super sa svakom bojom kose. Prekrasna kombinacija platinaste i crne boje kose će oduševiti svakoga.
Pročitaj više

Frizura za ozbiljne žene

Za ozbiljnije dame imamo nešto posebno lijepo. Frizura sa kojem ćete izgledati mladoliko i svježe.
Pročitaj više