Crvena kosa

Promjena i pol

E ovo mi nazivamo promjenom. Zamislite da skratite ovako dugu kosu? Vjerojatno biste rekli ne, ali teško možete reći kako joj kratki bob sa dugim šiškama ne stoji savršeno. Uokviruje lice, a crvena bo...
Pročitaj više

Crvena postepena frizura

Uz ovakve boje teško da nećete biti primijećeni. Zavodljive crvenkaste nijanse i postepena frizura pravi su spoj.
Pročitaj više

Crveni friz sa šiškama

Ovo je zaista prava zavodnička frizura. Prekrasna crvena nijansa i uz to guste ravne šiške. Frizura kojom nećete pogriješiti, a crvena boja istaknuti će vaše zelene oči, baš kao i na slici.
Pročitaj više

Postepeni kratki friz

Zavodljiva postepena frizura u crvenim nijansama savršeno će pristajati ovakvoj puti. Istaknite se sa ovakvom bojom i odaberite upravo ove nijanse prilikom mijenjanja svoje postojeće boje. Promijene s...
Pročitaj više

Crvena kosa za prave zavodnice

Kada pogledate ovu prekrasnu crvenu boju odmah dobijete želju postati crvenokosa ljepotica. Ova boja je zaista prekrasna, a super ide na vašu crnu kosu koja se nazire ispod. Odlično će izgledati i kad...
Pročitaj više

Jagodasta plava

Frizure koja je vrlo popularna, pogotovo među slavnima. Mješavinom nježne crvene i plave kose dobijete ovu predivnu nijansu.
Pročitaj više

Šarenilo u kosi

Ako niste ljubitelj jednostavnih i prirodnih nijansi, ovo je frizura koja će vas oduševiti. Od svijetle do tamnije crvene, svašta se u ovoj kosi može vidjeti i izgleda predivno.
Pročitaj više

Mladenačka frizura

Kada želite začiniti svoj stil odaberite pramenove, alli ako vam i to nije dovoljno, odaberite dvije boje za svoje pramenove i na taj način ostvarite prekrasnan izgle za kojim će se svatko okrenuti.
Pročitaj više

Frizura u bojama

Ako tražite nešto jedinstveno za sebe, ova će vas frizura oduševiti. Kombinacija plave i crvene, ostaviti će vas bez daha.
Pročitaj više

Vatreni bob

Odličan asimetrični vatreni bob. Osjećate li se pomalo divlje i volite li zabavu, onda definitivno morate imate ovakvu frizuru. S njom ćete se još više zabavljati.
Pročitaj više

Pramići u tri boje

Pramenovi zaista mogu podići svaku frizuru, pogotovo onu dugačku. Napravite li kovrče oni će imati još veći učinak. Ovo je primjer kako tri vrste pramenova itekako dobro funkcionira.
Pročitaj više

Jedinstvena pixica

Svoju ćete pixicu učiniti jedinstvenom i još zabavnijom, ako se odlučite za zabavnu boju kose. Ova prekrasna crvena boja crnog vina je uistinu prekrasna i dati će vam moderni šik izgled.
Pročitaj više