Crvena kosa

Bujna u bojama

Ako imate bujnu i gustu kosu, prava ste sretnica, jer imate jako puno opcija, kako napraviti zanosnu frizuru. Pogledajte super zanimljivu frizuru koju smo za vas izdvojili kao hit za nadolazeću zimu.
Pročitaj više

Glamurozna kratka frizura

Ova frizura je dokaz koliko undercut može biti profinjen i elegantan. Uz pravu frizuru i make up izgledati ćete nevjerojatno glamurozno.
Pročitaj više

Crvena i plava

Volite kombinaciju crvene i plave? Odlično! Više jepredivnih načina na koje možete odabrati ovu kombinaciju. Odaberite koji vam se više sviđa.
Pročitaj više

Svečane pletenice

Frizura za neku svečanu prigodu može biti vrlo jednostavna za izraditi, ali izgledati vrlo komplicirano. Svi će misliti da ste upravo izašli iz frizerskog salona. Pratite korake sa slike i napravite o...
Pročitaj više

Frizura sa maramom

Napravite preslatku frizuru pomoću marame. Pogledajte kako.
Pročitaj više

Šareno na kratkoj kosi

Jeste li znali da svoju frizuru možete kombinirati u raznim bojama? Sigurno niste? Evo dokaza da možete eksperimentirati sa raznim bojama.
Pročitaj više

Ležerna punđa

Super frizura za neku ležernu prigodu, kada ipak želite izgledati zanimljivo. Jednostavna je za napraviti, a izgleda vrlo slatko. Pratite korake sa slike i sve ćete shvatiti.
Pročitaj više

Opuštena punđa

Prekrasna neuredna punđa može biti idealna frizura za mnoge prigode, od opuštenih do svečanih. Nakovrčajte kosu blago sa uvijačem. Pomoću spužvice za punđe napravite punđu, ali ne morate paziti da s...
Pročitaj više

Promjena na crveno

Crvena kosa može izgledati vrlo elegantno. Pogledajte jednu promjenu sa neupadljive boje na živahnu crvenu. Nije li promjena super?
Pročitaj više

Elegantni rep

Napravite zabavni rep koji će izgledati elegantno. Pogledajte kako: Uvijačem lagano nakovrčajte kosu. Odvojite prednji dio od stražnjeg. Stražnji dio zavežite u rep. Zatim prednji dio podijelite na dv...
Pročitaj više

Plavo-vatrena frizura

Ako imate dovoljno inspiracije i smisla za frizure, možete isfurati gotovo sve. Tako i kombinacije crvenih i pavih pramenova može biti pun pogodak.
Pročitaj više

Crvena se vraća

Ovo je jedna potpuno obična, a opet vrlo neobična frizura. Glatke crte ove frizure čine ju posebno zanimljivom, a asimetrični rez će frizuru učiniti idealnom za svaki oblik lica, dok će izražena crv...
Pročitaj više