Prirodno plava

Djevojčice sa pletenicama

Djevojčice se također vole uređivati i imate prekrasne frizure. Ovo su samo neki primjeri kako dječja frizura može izgledati predivno i sa ukusom.
Pročitaj više

Pletenica kao svečana frizura

Predivne svečane pletenice idealne za proljetna i ljetna vjenčanja. Spuštena, podignuta, pletenica na pola, kako god odlučite predivna frizura je zagarantirana.
Pročitaj više

Pletenice sa vrpcama

Pogledajte neobične i predivne pletenice sa vrpcama. U pletenicu možete staviti bilo koju vrpcu, bilo koje boje i dobiti još ljepšu frizuru. Idealno za djevojčice.
Pročitaj više

Neobična pletenica u par koraka

Slijedite sličice i naučite kako napraviti ovu neobičnu pletenicu. Vrlo lijepo i elegantno, a odlično za svaki dan.
Pročitaj više

Dvanaest predivnih pletenica

Izaberite za svaki dan po jednu pletenicu pa onda počnite ispočetka. Ovako nešto vam sigurno neće dosaditi. Pletenice su odličan izbor u bilo kojoj situaciji.
Pročitaj više

Francuska pletenica na stranu

Vrlo jednostavna a predivna frizura. Odlična za svaki dan i za super zamjena za običan rep.
Pročitaj više

Super punđa za svaki dan

Tražite idealnu frizuru za neku posebnu prigodu ili jednostavno za svaki dan. Ne da vam se stalno nositi isti rep ili punđu? Sada je vrijeme da isprobate nešto novo. Pogledajte korak po korak kako nap...
Pročitaj više

Frizura za tanku kosu

Bujna kosa izgleda zdravo i lijepo, ali ako nemate bujnu kosu, postoje metode i frizure s kojima ćete tako izgledati. Ovo je jedna od frizura koja će vašu kosu vizualno učiniti gustom.
Pročitaj više

Jednostava frizura za svaki dan

Kada želite predivan izgled bez previše truda svaki dan, odaberite prekrasnu frizuru koju je jednostavno održavati. Pogledajte jednu od modernih frizura koja će vas uljepšati.
Pročitaj više

Po ombre kod frizera

Želite li ombre frizuru, radije to prepustite profesionalcima. Vrlo je teško kod kuće ovu frizuru napraviti onako kako biste htjeli da izgleda.
Pročitaj više

Kosa prošarana bojama

Duga kosa prošarana bojama je vrlo upečatljiva i pravi je izbor kada se želite malo istaknuti. Ako želite zadržati prirodan izgled, idite samo nekoliko nijansi svjetlije ili tamnije od svoje prirodne ...
Pročitaj više

Romantični valovi

Jedna od omiljenih frizura među ženama duge kose. Izgleda romantično i nježno.
Pročitaj više