Smeđa kosa

Nakon bob frizure ide pixie

U onom trenutku kada ste ošišali svoju dugu kosu i odabrali bob znači kako ste bili dovoljno hrabri skratiti svoju kosu stoga nemojte tu stati već nakon nekog vremena odlučite se i za pixie frizuru.
Pročitaj više

Plavi pramenovi sa bob frizurom

Kod nove boje i pramenova uvijek dobro dođe i promjena same dužine kose, a danas je bob friz jedan od modernijih i upravo će taj stil mnoge žene odabrati, pogotovo u ove ljetne dane.
Pročitaj više

Plavo i platinasto

Kombinacija dvije nijanse koje možda ne biste rekli da će izgledati dobro, ali zaista se vraćaju u modu. Pogotovo taj look devedesetih koji je tih godina bio doista popularan.
Pročitaj više

Klasični kratki bob u svijetlo varijanti

Ako poželite imati novi friz, ali ne želite farbati kosu već sačuvati svoj prirodni look, tada se samo odlučite za kratki popularni bob friz.
Pročitaj više

Frizura poput sirene

Upravo na ovoj slici vidjeti ćete kako napraviti prekrasnu frizuru poput prave sirene. Uz malo truda i vremena imati ćete prekrasnu frizuru za ljetne dane.
Pročitaj više

Christina Aguilera stil

Kada je bila mlađa i u svojim najvećim trenucima slave, Christina je imala upravo ovakve pramenove, a danas se ponovno vraćaju u modu ukoliko biste se voljeli nakratko vratiti u te dane.
Pročitaj više

Gusta kratka pixica

Čak i ako imate gustu kosu koju želite zadržati, možete imati pixie frizuru. Pogledajte kako super izgleda gusta pixie frizura. Zadržali ste svoju prirodnu gustoću, a opet dobili moderni friz.
Pročitaj više

Kratki makeover

Moramo reći kako obožavamo ovakve makeover-e jer zaista super izgleda kada žena odluči skratiti svoju dugu kosu i napraviti neki od danas modernih oblika, poput ove bob frizure.
Pročitaj više

Kovrčava kratka kosa

Zašto toliko odbijate odrezati svoju kovrčavu kosu kada bi mogla izgledati ovako savršeno? Uz pravu tehniku bojanja i pravi stil frizure i vaše će kovrče izgledati očaravajuće ovako kratke.
Pročitaj više

Vratile se devedesete

Iako su već zaboravljene, neke stvari se vraćaju u modu. Ukoliko ste voljeli frizure devedesetih tada ćete voljeti i frizure koje su tada bile popularne. Klasični pramenovi, svijetlo na tamno.
Pročitaj više

Smeđi postepeni friz

Jednostavna i odlična frizura za sve žene koje imaju gustu i dugu kosu koju bi voljele stanjiti. Na ovaj način ćete dobiti prekrasnu i ženstvenu frizuru te istodobno sebi olakšati.
Pročitaj više

Gusti i svijetli pramenovi

Na svijetlo tamnu kosu uvijek možete staviti još svjetlije, čak i plave pramenove, a kako to dobro izgleda pogledajte na slici.
Pročitaj više