Tamno smeđa kosa

Šareni pramenovi

Frizura u više boja je još uvijek vrlo popularna. Pogledajte super zabavnu kombinaciju pramenova na tamnoj kosi.
Pročitaj više

Promjena koju treba napraviti

Samo jedan od primjera koliko promjena može značiti. Za zdravlje vaše kose, za vaše bolje raspoloženje i naravno za bolji izgled. Samo jedno malo šišanje i malo nove boje i odmah smo kao novi.
Pročitaj više

Predivan ombre style

Ovakve frizure zaista izgledaju glamurozno, a i vi ju možete imati. Naravno, gusta i dugačka kosa dat će najbolji efekt, ali ombre možete imati i na kraćoj kosi i izgledati fenomenalno.
Pročitaj više

Pixie s dugim šiškama

Želite li modernu frizuru, isprobajte pixie frizuru sa dugim šiškama. Vaša frizura gotova je u trenu te je uvijek spremna gdje god išli.
Pročitaj više

Asimetrična pixie frizura

Ovo je dokaz i da kratka frizura može biti neodoljiva i vrlo moderna. Sa ovom frizurom nemate puno posla, samo ju osušite nakon pranja i možda ispeglate malo šiške i spremni ste za sve.
Pročitaj više

Kovrčanje kose pletenicama

Napravite pletenice i zagrijte ih peglom za kosu. Ovo je jedan od načina kako nakovrčati kosu, a vrlo je jednostavna i lak. Isprobajte obavezno.
Pročitaj više

Priprema za odličan look

Čekanje u salonu dok nam stoji boja na kosi je dosta dosadan proces, ali se definitivno isplati. Ovo je dokaz da ova frizura samo čeka feniranje i krajnji rezultat.
Pročitaj više

Smeđa sa pramenovima

Ovako nešto može se reći da je već klasično, ali nikako dosadno i ne izlazi iz mode. Kovrče uvijek podignu cijelu kombinaciju, a kada su tu uključeni i odlični pramenovi, onda ne možete pogriješiti.
Pročitaj više

Malo drugačija bob frizura

Bob frizura je vrlo moderna, ali ne mora uvijek izgledati isto. Ovo je jedna malo drugačija bob frizura. Kada se od iza gleda, izgleda standardno, sve dok ne dođemo do prednjeg dijela koji je ipak mal...
Pročitaj više

Razbarušena frizura

Razbarušena valovita kosa je dodatno uljepšana sa plavim rijetkim pramenovima koji naglašavaju strukturu kose.
Pročitaj više

Ošišajte vrhove kod kuće

Ako ne želite trošiti novac na frizera, možete se pokušati i sami ošišati. Nije komplicirano, ali krenite prvo samo sa vrhovima.
Pročitaj više

Kratka sa pramenovima

Kontrast boje u kosu može vam dati stvarno genijalan look. Poput ovog na slici. Kombinacija tamno smeđe ili crne sa platinastom je jedna od predivnih i vrlo popularnih frizura.
Pročitaj više