Tamno smeđa kosa

Smeđa sa pramenovima

Ovako nešto može se reći da je već klasično, ali nikako dosadno i ne izlazi iz mode. Kovrče uvijek podignu cijelu kombinaciju, a kada su tu uključeni i odlični pramenovi, onda ne možete pogriješiti.
Pročitaj više

Malo drugačija bob frizura

Bob frizura je vrlo moderna, ali ne mora uvijek izgledati isto. Ovo je jedna malo drugačija bob frizura. Kada se od iza gleda, izgleda standardno, sve dok ne dođemo do prednjeg dijela koji je ipak mal...
Pročitaj više

Razbarušena frizura

Razbarušena valovita kosa je dodatno uljepšana sa plavim rijetkim pramenovima koji naglašavaju strukturu kose.
Pročitaj više

Ošišajte vrhove kod kuće

Ako ne želite trošiti novac na frizera, možete se pokušati i sami ošišati. Nije komplicirano, ali krenite prvo samo sa vrhovima.
Pročitaj više

Kratka sa pramenovima

Kontrast boje u kosu može vam dati stvarno genijalan look. Poput ovog na slici. Kombinacija tamno smeđe ili crne sa platinastom je jedna od predivnih i vrlo popularnih frizura.
Pročitaj više

Frizura za svaku prigodu

Idealan frizura za svaku prigodu. Posebno je privlačna zbog dubine koju nam daju kontrasti u bojama.
Pročitaj više

Svijetli pramenovi na tamnoj kosi

Vaša jednostavna duga kosa ne mora izgledati dosadno. Nekoliko svijetlih pramenova na pravim mjestima će učiniti čuda za vaš sveukupni dojam.
Pročitaj više

Frizura za ludi provod

Razbarušeni look je vrlo moderan i privlačan. Za večernji izlazak odlučite se za blage valove, pomalo neurednog izgleda.
Pročitaj više

Mladenački ombre

Ombre je svakako jedan od stilova koji morate isprobati. Ova je frizura vrlo mladenačka i jednostavna. Izgledati ćete prekrasno bez imalo truda.
Pročitaj više

Svevremenski pramenovi

Frizura koja ne izlazi iz mode već godinama su pramenovi. Idealni su za ravnu i kovrčavu kosu. Daju vam mladenački look i vašoj kosi daju svježinu.
Pročitaj više

Kovrčavu svečanu frizuru

Tražite li super frizuru za neku posebnu prigodu, ali niste ljubitelj podignute kose, ovdje imamo idealnu frizuru za vas. Vječno popularnu kovrčavu frizuru za noći plesa i zabave.
Pročitaj više

Asimetrični bob

Odaberite neku novu frizuru za sebe, ali ne morate ići na klasično. Pogledajte super bob frizuru u malo drugačijem asimetričnom izdanju.
Pročitaj više