Crna kosa

personalizirani pramenovi -novi trend za kojim će svi poludjeti

Personalizirani pramenovi u dvije boje novi su hit koji morate isprobati. Tehnika personaliziranih pramenova je takva da pod pramenovi prate oblik lica i savršeno ga oblikuju . Takvo ocrtavanje pramen...
Pročitaj više

Pod pramenovi koji ocrtavaju lice

 Uočljivi pod pramenovi i dvije naglašene nijanse savršeno će naglasiti vaše lice. Kombinirajte pramenove tako da izraziti tamni budu ispod, a svijetli budu na površini. Ta kombinacija pramenova ...
Pročitaj više

Elegantna rokerica

Odlična kombinacija boja i odličan kontrast. Svijetlo plava boja sa par crnih pramenova podsjeća na elaganciju, ali i na rock stil. Pun pogodak!
Pročitaj više

Skrivena crna boja

Predivan bob sa skrivenom crnom bojom. Iako se ona vidi da je ovdje djeluje nekako skriveno. Možete slobodno reći da imate plavu i crnu boju kose.
Pročitaj više

Plavo crni undercut

Želite li nešto drugačije a opet ne previše drugačije, isprobajte ovako nešto. Undercut sa crnom kosom. Plava i crna uvijek se slažu pa i u ovoj kombinaciji.
Pročitaj više

Oštri vrhovi crne i plave

Predivna klasična plava boja sa crnim pramenovima. Odlična frizura ako želite neke pramenove a da nisu klasični. Crna kosa odlično će se vidjeti i sa podignutim repom pa imate razne mogućnosti.
Pročitaj više

Plavo sa crnim pramenovima

Odlična frizura za tinejdžerice i pomalo rokerski stil. Plava kosa uvijek se dobro slagala sa crnom, pa ako imate želju isprobati kombinaciju, probajte na ovaj način.
Pročitaj više

Crno bijeli bob

Vrlo upečatljiv bob koji će svakako privlačiti poglede. Bijelo i crno uvijek je išlo zajedno, a s ovom frizurom je još veći pogodak.
Pročitaj više

Plavo sa crnim

Odličan detalj na ovoj pixica daje joj novi izgled. plava boja i dodatak crne zaista je pun pogodak. Ne trebate puno kako biste svojoj frizuru dali neki potpuno novi izgled, a i malo ju poboljšati.
Pročitaj više

Pramenovi za tanku kosu

Tanku i kratku kosu ćesto je teško oblikovati u savršenu frizuru. U takvim slučajevima kosu je najbolje bojati u više nijansa kako bi se stvorio prividan volumen. Mi vam predlažemo ovu drastičnu kombi...
Pročitaj više

Kontrast boja

Kao što smo već više puta rekli, zanimljivi podpramenovi idu savršeno dobro na ravnu i na kovrčavu kosu. Kod ovog stila, bitno je odabrati što veći kontrast da bi vaša donja boja došla do izražaja.
Pročitaj više

Plava sa crnim pramenovima ili obrnuto

Za ovu frizuru bi neki rekli da je plava sa crnim pramenovima, a neki da je crna sa plavim pramenovima. Kako god ju nazvali, ono što je najbitnije da je prekrasna i ako želite promjenu, ovo je jedna o...
Pročitaj više