Crvena kosa

Novi način nijansiranja pramenova koji će vas zapaliti

Najjednostavnije kako bi objasnili ovaj način izvođenja pramenova je kaos.. Kreativan kaos. Bez previše pravila se nijansiraju boje dvije ili više istog podrijetla. A ishod..Ishod je jedinstveni prame...
Pročitaj više

Frizura koja pomlađuje i zaluđuje žene

Prava frizura definitivno utječe na vaš izgled i image. Naravno make up i odjeća daju svoj dio, no dobra frizura i odabir boje kose baza je svega. Mi vam predlažemo bob frizuru u kestenjastoj nijansi ...
Pročitaj više

Frizura za dobar stil

Long bob sa šiškama pristaje srcolikim i ovalnim oblicima lica, a dužina kose može varirati od brade do ramena, ovisno o vašem ukusu.
Pročitaj više

Najljepša kestenjasta kombinacija za odmoran izgled

Skratite svoju kosu i ofarbajte je u tople jesenje boje sa blagom kombinacijim balazaga i color melta. Ova frizura i meki kestenjasti pramenovi idealna je kombinacija za sviježe lice.
Pročitaj više

Kratki bob u crvenoj nijansi

Uz crnu kosu uvijek možete kombinirati modernu crvenu koja će vas dodatno istaknuti. Boja kojom ćete se proslaviti među mnoštvom. Odaberete li i bob oblik poput ovoga nećete pogriješiti.
Pročitaj više

Crvenkaste nijanse na gustom bobu

Gusta bob frizura u crvenkastim nijansama tako prekrasno izgleda, u kombinaciji sa modernim šiškama. Upravo takvu frizuru možete stilizirati na razne načine.
Pročitaj više

Crno crvene nijanse

Poigrajte se sa svojom kosom i napravite nešto drugačije. Ukoliko imate crnu kosu tada će vam najbolje pristajati crveni deblji pramenovi. Kao što i vidite na slici, pramenovi su na drugačiji način of...
Pročitaj više

Pramići za pamćenje

Super zabavni pramenovi nikada ne izlaze iz mode. Ako volite eksperimentirati sa svojim izgledom, pramenovi su vam odlična ideja jer će vam dati super zabavni izgled, kao ovi na slici.
Pročitaj više

Mladenačka frizura

Kada želite začiniti svoj stil odaberite pramenove, alli ako vam i to nije dovoljno, odaberite dvije boje za svoje pramenove i na taj način ostvarite prekrasnan izgle za kojim će se svatko okrenuti.
Pročitaj više

Plavo i crveno

Odlična kombinacija plave i crvene boje. Super frizura za mlade cure, tinejdžerice. Rokerski stil koji itekako dolazi do izražaja.
Pročitaj više

Više boja, jedna frizura

Želite li napraviti pramenove nemojte se ograničiti samo na jednu boju, isprobajte ih više. Odlične kombinacije za jesen i zimu.
Pročitaj više

Skrivena bordo crvena

Odlična frizura koja se ne viđa tako često. Predivan kontrast plave i crvene. Crvena boja se još više ističe nosite li rep, a za vama će se zasigurno svi okretati.
Pročitaj više