Ljubičasta kosa

Zabavni pramenovi

Želite napraviti promjenu, pokušajte sa pramenom neke druge zabavne boje. Plava će kosa izgledati odlično sa mnogim bojama. Pokušajte sa ljubičastom bojom, ona vam dati dodatni šarm.
Pročitaj više

Ljubičasti undercut

Zabavna frizura može biti još zabavnija, ako se odlučite poigrati bojama. Pogledajte kako to neki rade, možda se i vi ohrabrite.
Pročitaj više

Nešto novo

Ako želite isprobati nešto potpuno novo, imamo jednu ideju za vas. Vrlo moderna i zabavna srebrna boja sa podpramenovima boje fuksije. Za one hrabre koji ne žele proći neprimijećeno.
Pročitaj više

Punk friz

Moderno doba je vrijeme za moderne frizure. Pogledajte ovu zanimljivu i buntovnu frizuru. Ovu mladenačku frizuru morate znati nositi. Može proći kao ravna ili valovita, začešljana ili razbarušena. Ako...
Pročitaj više

Punk pixie

Dolazi ljeto, a s njim i vrijeme za promijene. Ako vam nije dovoljno da se samo odlučite za kratku pixie frizuru, možete dodatno začiniti svoj look sa ludim pramenovima. Crna kosa sa ljubičastim prame...
Pročitaj više

Slatka i neobična

Prestani biti dosadna! Isprobaj zanimljivi asimetričnu frizuru skroz nove ultra moderne nijanse platinasto plave kose. Ako stvaro želiš biti posebna isprobaj uskladiti nijansu ruža i odsjaja kose.
Pročitaj više

Ženstvena punk frizura

Prava punkerica zna što želi, a to je prava frizura koja će govoriti o njezinom stilu i osobnosti. Ženstvena frizura sa svijetlo ljubičastim nijansama.
Pročitaj više

Pixica sa ljubičastim pramenovima

Malo boje platinastoj boji kose uvijek dobro dođe, pogotovo ako je to neka luda boja, primjerice ljubičasta. Tupe šiške uz sve to i savršena frizura je tu.
Pročitaj više

Asimetrična kratka frizura

Crna kosa otraga, a naprijed tamno ljubičasti pramenovi. Frizura za prave moderne rokere. Pokažite svima trendi novu frizuru i budite in.
Pročitaj više

Pixica u dvije boje

Moderna pixica uvijek izgleda puno bolje kada se odlučite za dvije boje. I to ne iste nijanse već totalno različite. Pogledajte kako to super izgleda. Trendi frizura u posebnom izdanju.
Pročitaj više

Ljubičaste nijanse

Klasična postepena bob frizura sa šiškama uvijek je savršen i siguran odabir. No, ako ne želite neki poseban oblik frizure odaberite boju koja će vas staviti u centar pažnje.
Pročitaj više

Ljubičasti odsjaj

Dugački i gusti bob lijepo će uokviriti vaše lice. Kako frizura ne bi bila dosadna, dodajte joj neku boju koja vam nikada ne bi pala na pamet, poput ove crne sa ljubičastim odsjajem.
Pročitaj više