Ljubičasta kosa

Punk u ljubičastom

Za odvažnije kratke punk frizure obojiti nekoliko pramenova u svijetlu boju ili nijansu koja nadopunjuje glavnu boju kose. Na primjer, ako ste platinasta plavuša, nekoliko pramenova obojite u plavu, ž...
Pročitaj više

Frizura sa šiškama

Sudeći po stručnjacima, guste i tupe šiške su i ove godine trendi. Ukoliko se odlučite za ravnu kosu, jednolične dužine i šiške, svakako dodajte pramenove poput ovih ljubičastih kako biste izbjegli mo...
Pročitaj više

Ultra violetni pramenovi

Budi posebna s neonsko ljubičastim pramićima koji neće ostati nezamjećeni. Kratka frizura sa dužom prednjom stranom omogućiti će ti taj savršen izgled koji priželjkuješ.
Pročitaj više

Opasno dobar ženski undercut

Kratke frizure poput pixica i undercaut- a postale su novi veliki trend u 2013. godini. Za odvažne i samouvjerene žene ovaj undercut je savršena frizura zbog koje će se osjećati opasno seksi!
Pročitaj više

Frizura za okruglo lice.

Slatka, slatka, slatka.. Tako se najbolje opisuje ova frizura. Crna i ljubičasta dobro su poznate kao boje koje se idealno slažu. Tako ukoliko se želitr odmaknuti od uobičajenih frizura pokušajte sa o...
Pročitaj više

Ljubičasti bob

Stilski savršen bob sa šiškama i zagasitim ljubičastim pramenovima koji će istaknuti vašu frizuru.
Pročitaj više

Ljubičasti vrhovi

Zašto ne unijeti živosti u plavu boju koja vam je dosadila s malo ljubičaste??? I dalje ostajete plavuša a ipak ste promijenili imidž. Samo naprijed!
Pročitaj više

Jedna umjetnička

Zaista zanimljiva frizura, umjetnička s duginim bojama.
Pročitaj više

Crna s malo ljubičaste

Famozna kombinacija ljubičaste i crne na asimetričnoj frizuri!
Pročitaj više

Ljubičasta rapsodija

Jeste li znali da se ljubičasta boja povezuje s plemstvom i duhovnošću? Ako u ljubičastoj prepoznajete sebe, nema razloga da se malo ne poigrate i dodate barem malo ljubičaste u vašu kosu.
Pročitaj više

Crveno sa ljubičastim

Odlična boja za one malo hrabrije. Ne viđamo baš često ove boje i zato osoba koja se odluči na ovako nešto treba imsti jako puno hrabrosti i poseban stil.
Pročitaj više

Tamni futuristički bob

Frizura koja izgleda kao da dolazi iz budućnosti. Tamna boja daje dojam elegancije dok skoro neprimjetni ljubičasti pramenovi malo otvaraju tamnu boju.
Pročitaj više