Narančasta kosa

Vatrena pixica

Pomalo punkerska verzija pixice koju karakterizira duži srednji dio kose. Vidljivi prijelazi vatrenih tonova istaknut će vašu put i dati svjež i mladenački izgled.
Pročitaj više

Začešljana pixica

Ovako stilizirana pixica idealna je za poslovne prilike. Pramenovi u crvenim i narančastim nijansama daju frizuru dubinu i živost. Za casual prilike ili večernje izlaske možete ju stilizirati nešto op...
Pročitaj više

Klasičan friz

Starije žene ne vole baš neke ekstra posebne frizure kojima se ističu, ali uvijek su za moderne i jednostavne frizure poput ove. Tamno smeđa boja sa nekoliko pramenova koji vuku na narančastu boju.
Pročitaj više

Šarene nijanse

Iako možda nikada ne bi spojili ove dvije boje, na ovoj frizuri izgledaju odlično zajedno, a dužina šiški lijepo je završila cijelu priču.
Pročitaj više

Vatrena frizura

Vrlo kratka bob frizura u seksi crvenoj boji. Sa tom frizurom ste glavni.
Pročitaj više

Narančasto plavi friz

S ovom frizurom sigurno ćete mamiti poglede. Savršene nijanse narančaste i plave boje.
Pročitaj više

Funky frizura

Ako ste se već odlučili na pixicu ili neku drugu kratku frizuru, znači da ste hrabri i ne bojite se promjene. Onda idite do kraja i svoju frizuru začinite pramenovima u nekoj drugoj boji! Sami odaberi...
Pročitaj više

Šiške u prvom planu

Kratko ošišana kosa sa šiškama u prvom planu oslikat će vaše lice i učiniti ga življim i bez ikakvog makeUpa. Ovakve šiške u kombinaciji dvaju vatrenih boja u ombre stilu zasigurno će odmah privući pa...
Pročitaj više

Vatrena pixie

Preslatka vatrena pixica u dvije tople boje. Slojevito nijansiranje vizualno povećava volumen, tako da kosa izgleda gušće. Žarko crvena i narančasta uz blagi make up i vaš uberkulstil je tu!
Pročitaj više

Dvobojni bob

Odlična kombinacija jesenskih boja i neizostavni bobo - dobitna kombinacija!
Pročitaj više

Jesen u kosi

Sve jesenske boje na jednom mjestu! S nekoliko pramenova u različitim bojama, vaša kosa će biti sve samo ne monotona. Prigodno za žene različite dobi.
Pročitaj više

Narančasto i slojevito

Zanimljiva bob frizurica u narančastoj boji i slojevito ošišana. Vrlo jednostavno a opet zanimljivo. Boja daje neki novi look, a frizura je odlična za svaku prigodu.
Pročitaj više