Tamno crvena

Savršeno nijansiranje pramenova

Ključ ljepote ove long bob frizure sa šiškama je kosa zdravog izgleda, podatnost i duboki sjaj.
Pročitaj više

Tamno crvena sa plavim

Plavi pramenovi su uvijek moderni i popularni, ali crveni baš i nisu toliko iako bi trebali jer odlično izgledaju. Isprobajte ovako nešto, dajte svojoj frizuru potpuno novi izgled.
Pročitaj više

Bakreni pramenovi

Bakreni pramenovi odlično pristaju tamnoj boji kose, a to možemo vidjeti po ovoj slici. Kada je tamna kosa u pitanju bakrena boja puno više dolazi do izražaja i izgleda odlično.
Pročitaj više

Bob sa volumenom

Izvrsna bob frizura sa kraćim zadnjim dijelom i dužim šiškama. Iako je bob frizura već klasična frizura na ovaj način može biti malo modernija. Pramenovi i duže šiške dati će potpuno novi izgled.
Pročitaj više

Smeđa sa bakrenim

Odlična kombinacija boja, smeđa i bakrena. Super ideja za one koji se ne žele previše isticati, a žele postići nešto malo drugačiji look. Isprobajte, nećete požaliti.
Pročitaj više

Podpramenovi - NOVI TREND

Najbolja frizura ovoga ljeta svakako će biti bob, ali u novom ruhu ekstra izgleda. Kako bi i ove godine na plaži svi gledali samo u vas odaberite novi trend u bojenju kose. Podpramenovi na jako postep...
Pročitaj više

Bob u crvenim nijansama

Vrlo primamljiva slojevita bob frizura u kojoj se isprepleću različite nijanse crvene; tamno crvena, vatrena crvena, boja burgundije...
Pročitaj više

Pixica u 3 boje

Višebojna kosa opet je in! U trendu su višebojni pramenovi živopisnih nijansa koji će vas pomladiti.
Pročitaj više

Vamp frizura

Valovita, pomalo divlja i račupana kosa pobrinut će se da izgledate poput vamp zavodnice! Kako biste upotpunili look svakako nanesite žarko crveni ruž. Žarki pramenovi dodatno će naglasiti vašu divlju...
Pročitaj više

Crni bob sa crvenim šiškama

Nježno slojevite bob frizure trenutačno su među popularnijim frizurama. Začinite svoju bob frizuru sa šiškama u intenzivnoj boji.
Pročitaj više

Tamna pixica

Još jedna savršena pixica koja će vas natjerati pod škare! Karakteriziraju je šiške i zalisci koje možete ali i ne morate imati. Ovu odličnu frizuru u samo nekoliko poteza možete prilagoditi svakom st...
Pročitaj više

Teen bob

Ako želite izgledati dobro, vrlo je bitno da prilagodite frizuru svojoj dobi. Za cool i trendi look odaberite dvobojni bob koji će vam udahnuti mladenački sjaj!
Pročitaj više