Duga kosa

Poklon frizura

Tradicionalne lokne svezane u mašnu. Poklonite savršen poklon samoj sbi i očarajte sve prisutne na svadbi, maturalnoj večeri ili nekoj drugoj gala svečanosti!
Pročitaj više

Tajna riblje kosti

Jednostavno pletenje koje izgleda elegantno i bajkovito. Pratite jednostavne sličice i stvorite svoju elegantnu riblju kost. Zadivite sve oko vas i iznenadite svoje frendice vašim novim umijećem.
Pročitaj više

Maturalna večer

odlična kombinacija za maturalnu. Pomalo razbarušena visoka punđa, crno bijela haljina i lagana šminka.
Pročitaj više

Kosa boje meda

Lijepa Julianne Hough glumila je u filmu Footloose, odlična je plesačica, glumica i pjevačica.
Pročitaj više

Lana del Ray u stilu sedamdesetih

Odlična Lana del Ray oduševila je sve svojim posebnim stilom. Njezine frizure uvijek se pamte.
Pročitaj više

Ispletena kruna

Ovo je idealna frizura za sve cure koje u ljetne dane žele zablistati kao proljetna vila. Pola kose isplete se u pletenicu i malim špangicama učvrstite pletenicu oko gleve prateći čelo. Ova frizura im...
Pročitaj više

Afther Beach party friz

Savršena frizura za izležavanje na plaži i razuzdane after beach party-je! Ovu frizuru najlakše je napraviti dok ste na plaži. Malo soli u kosi prirodni je učvrščivać za svakojake frizure. Svežite vla...
Pročitaj više

Vesela proljetna frizura

Evo nam klasične vesele proljetne frizure kako bi konačno prizvali to proljeće. Frizuru je jednostavna, opuštena te se može nositi svaki dan.
Pročitaj više

Ispeglana zahtjevna punđa

Imate li dovoljno vremena i dobru svečanu prigodu evo jedne frizure koja će vam ispuniti i potrebno vrijeme i poslužiti za navedenu svečanu prigodu. Zahtjevno, ali lijepo i precizno.
Pročitaj više

Jednostavno za svaki dan

Vrlo jednostavna frizura sa podignutom kosom za svaki običan pa i poslovni dan. Savršeno paše i uz mornarsku majicu poznate glumice Scarlett Johanson.
Pročitaj više

Visoka punđa

Popularna pjevačica odlučila se za punđu dok je provodila svoje vrijeme na godišnjem odmoru na nekoj od svjetski poznatih egzotičnih plaža.
Pročitaj više

Good girl

Uredna, jednostavna, moguće i poslovna frizura od popularne pjevačice Pink, od koje nismo navikli na ovako normalne svakodnevne frizure.
Pročitaj više