Duga kosa

Ombre, balayage i kombinacija

Znate li razliku između ombre, balayage i kombinacije ombre balayage stilova pramenove? Ako ne znate onda će vam ova slika olakšati prepoznavanje određenog stila.
Pročitaj više

Duga pepeljasta kosa

Duga kosa je oduvijek bila simbol ženstvenosti. Bez obzira što danas žene vole i kratku kosu vrlo često, duga kosa ne izlazi iz mode. Ovo je jedan od primjera koliko nam je duga kosa i dalje privlačn...
Pročitaj više

Od dosadne do vrhunske

Ako vam je dosadila vaša frizura i osjećate da je beživotna, onda je vrijeme da ju promijenite. Pogledajte kako nevjerojatno izgleda ta promjena, pa probajte ju i vi.
Pročitaj više

Ombre vs balayage

Jeste li već otkrili raliku između ombre i balayage načinu bojenja kose? Možemo reći da ombre se odnosi na vrhove u drugoj boji kose, a balayage su pramenovi kao suncem obasjani. Odaberite koji vam se...
Pročitaj više

Živahna platinasta frizur

Učinite nešto zanimljivo za sebe i odaberite prekrasnu platinastu boju koja će oživjeti vaš izgled. Pogledajte koliko ona privlačno izgleda.
Pročitaj više

Pramići za pamćenje

Super zabavni pramenovi nikada ne izlaze iz mode. Ako volite eksperimentirati sa svojim izgledom, pramenovi su vam odlična ideja jer će vam dati super zabavni izgled, kao ovi na slici.
Pročitaj više

Sexy friz

Danas žene zavode na razne načine. Jedan od njih je i frizura, kao na primjer ova super sexy frizura s pramenovima.
Pročitaj više

Kovrčavo ili ravno

Jeste li više tip koji voli kovrčavu ili ravnu kosu? U svakom slučaju, danas možete nositi i jedno i drugo. Uz malo vježbe obje frizure možete napraviti kod kuće, ali ako želite savršeni look ipak ćet...
Pročitaj više

Platinasti pramići

Ako vam je dosadila vaša boja, isprobajte ovakve pramenove i oživite svoju kosu. Izgledati ćete moderno i puni samopouzdanja.
Pročitaj više

Medeni ombre

Ombre frizura je vrlo moderna, a u kovrčavom izdanju je idealna baš za svaku prigodu. Kao npr. ova koju vam danas pokazujemo.
Pročitaj više

Jagodasta plava

Frizure koja je vrlo popularna, pogotovo među slavnima. Mješavinom nježne crvene i plave kose dobijete ovu predivnu nijansu.
Pročitaj više

Prirodni look

Sve je popularno u današnje vrijeme, ali prirodna boja je još uvijek pri samom vrhu. Pogledajte pramenove koji izgledaju predivno i prirodno.
Pročitaj više