Kosa do pola leđa

Sarah Hyland - konjski rep

Da je konjski rep praktična frizura koja prije svega ne traži previše vremena za oblikovanje, a uvijek jamči elegantan i trendi izgled zna i slatka mlada glumica Sarah koju najviše pamtimo po ulozi Ha...
Pročitaj više

Cheryl Cole - pletenica

Jednostavna i romantična pletenica koja odlično funkcionira u glame izdanju, uz svečanu haljinu i make up. Pletenica poput ove odličan je izbor za sve prilike!
Pročitaj više

Najmanja pletenica

Koliko pletenice mogu biti efektne svjedoči i ova najmanja pletenica koju smo dosad vidjeli! Iako je totalno mala, pletenica sa strane je i dalje efektna, uočljiva i stvara super boho frizuru!
Pročitaj više

Savršeno valovita kosa

Kosa kao iz starih Hollywoodskih filmova. Postanite neodoljiva mistična zavodnica uz valove u kosi.
Pročitaj više

Romantična svadbena punđa

Punđe su najpopularniji odabir od svih svadbenih frizura. Osim što su profinjene i elegantne, otkrivaju vrat, punđe su vrlo zahvalna svečana frizura jer ostaju na svom mjestu cijelu noć!
Pročitaj više

Pletenica za vjenčanje

Jedna od odličnih ideja za svadbenu frizuru je i ova raskošna pletenica. Prednost pletenica je da kad ju rasplete vaša kosa postaje kovrčava, tako da ukoliko se vaša pletenica raspadne nakon cijelonoć...
Pročitaj više

Valovi za izlazak

Valovi nam nikada neće dosaditi! Za večernji izlazak nosite malo grublje i veće valove, frizura će biti još impresivnija ako imate pramenove u različitim nijansama.
Pročitaj više

3 pletenice = super punđa

Još jedna odlična frizura za sve prigode koja se sastoji od pletenica! Podijelite kosu na 3 jednaka dijela i ispletite pletenice. Sve 3 pletenice upletite u 1, a zitm ih jednostavno sfrčete i pričvrst...
Pročitaj više

Keri Russell - duga i valovita

Naša Felicity posve je zanemarila svoje prirodne kovrče! Možda je to zbog novih uloga, ali u zadnje vrijeme viđamo ju ili ispeglanu ili s valovitom kosom. U svakom slučaju, izgleda bolje nego ikad!
Pročitaj više

Ruska balerina

Frizura inspirirana ruskim baletom; napravite dvije pletenice koje potom preklopite i učvrstite ukosnicama. To je sav posao! Rezultat - savršena frizura!
Pročitaj više

Boho pletenica Maje Šuput

Boho stil ujedinio je ono najbolje od ere hippija, boema i roma. Frizura poput ove koju ima Maja Šuput savršen je primjer boho stila.
Pročitaj više

Pletenica 3 u 1

Preslatka frizura koja će oduševiti svaku curicu! Jednostavno napravite tri pletenice i sapletete ih u jednu. Frizuru dodatno možete ukrasiti s cvijetom ili mašnom.
Pročitaj više