Kosa do pola leđa

Stroga poslovna frizura

Ozbiljna frizura za ozbiljne žene. S ovakvom frizurom zasigurno ćete ostaviti dojam na poslovne partnere ili kolege.
Pročitaj više

Savršeni ombre

Ombre kao da nam nikada neće dosaditi! Ako tražite idealne ombre pramenove, sigurno će se netko od vas pronaći ovdje...
Pročitaj više

I Paris nosi pletenice!

Iako više nije tako često na malim ekranima kao prije, Paris se vratila s odličnom frizurom! Doduše, bilo bi čudno da netko poput nje nema trendi frizuru...Odlično joj stoji!
Pročitaj više

Trendi rokerska frizura

Crni kožni odjevni predmeti ove godine su stopostotni must have! Frizura poput ove savršeno će upotpuniti kožnu kombinaciju! Idealno za subotnji izlazak!
Pročitaj više

Frizura za sve prigode

Jedna slatka frizurica koju možete isfurati bilo da idete na svadbu ili u večernji izlazak... S ovom frizurom nikada nećete pogriješiti.
Pročitaj više

Za svaki dan

Ova frizura stvarno ne zahtjeva nimalo truda, čak ni češljanje! Dovoljno je samo raspustiti i još malo raštrkati kosu i isplesti decentnu pletenicu.
Pročitaj više

Frizura za maturantice

Ova pomalo hippy frizurica oličenje je jednostavnosti i ležernosti, a ujedno se može nositi i u malo svečanijim prilikama... Cvijet kao dodatak je pun pogodak!
Pročitaj više

Morski friz!

Na morskome plavom žalu.. Modro ljubičasta kosa idealno se uklapa u sanjive dane provedene na prekrasnim plažama. Svakako vam predlažemo ovu boju kose kako bi što duže zadržali taj bezbrižan osjećaj s...
Pročitaj više

Tri pletenice u punđi!

Frizure.hr su pripremile još jednu frizuru iz svoje male škole friziranja. Jednostavna i efektna frizura u samo četri jednostavna koraka. S ovom frizurom uljepšat ćete svaku modnu kombinaciju!
Pročitaj više

Tri frizure do vikenda!!

Budući da su dani vrući i mozak slabije funkcionira mi vam nudimo spas. Predlažemo vam tri različite frizurice koje možete složiti prije nogo što vikend stupi na snagu!
Pročitaj više

Crveni rajfić!

Predstavljamo vam vrlo jednostavnu no efektnu frizuru idealnu za dnevne ili većernje izlaske. Odvojite mali dio kose na području iza uha i taj mali dio ispletete u francusku pletenicu. Pletenicu preba...
Pročitaj više

Šiške čine čuda!

Šiske koje dosežu skroz do očiju učinit će vaš pogled zamaman i mističan. Šiškama ujedno uokvirujemo lice, takav okvir čini lice elegantnijim. Bilo duga il kratka kosa, šiške uistinu čine čuda!
Pročitaj više