Kosa do pola leđa

Može svečano, a može i za svaki dan

Idealna frizura koja odgovara svakoj prilici. Svaki dan, svečano, večernji izlazak, ljeto, zima, bilo kada. Figaro u ruke i frizura je gotova.
Pročitaj više

Pufasta frizura

Penelope je pokazala kako bi trebala izgledati frizura sa volumenom. Vrlo jednostavna frizura, dugačka, raspuštena i kada joj se doda volumen izgleda vrlo elegantno.
Pročitaj više

Jednostavno lijepa, plava kosa

Lijepa Tara Reid oduvijek je imala lijepu, plavu kosu, ali moramo priznati da joj ta boja i jako dobro stoji. Raspuštena plava kosa, možda samo malo kovrčava na dnu ili nešto slično i već imamo jednos...
Pročitaj više

Thalia nosi sitne kovrče

Lijepa Thalia nosi sitne kovrče i odlično joj pristaje ova frizura.
Pročitaj više

Duga, smeđa i jednostavna frizura

Možda samo par viklera ili pomoć figara i imamo ovu frizuricu. Jednostavnu, a opet prolazi i pod svečano i za svaki dan.
Pročitaj više

Slatkica Selena Gomez

Čini se da se šeširi vraćaju u današnju modu. Sve se češće nose a i odlično podižu svaki styling.
Pročitaj više

Narančasto za sunčane dane

Odlična narančasta boja koja će još više osvježiti ove dane. Naravno, ova boja je samo za one hrabrije.
Pročitaj više

Jednostavnost je vrlina

Lijepa Roselyn Sanchez nosi jednostavnu frizuru. Šiškice su uvijek in, a ako dodate još ovako pokoji pramen izašli ste iz rutine.
Pročitaj više

Ah, te pletenice

Svuda nas prate pletenice, a kako i ne bi kada odlično izgledaju u svakoj kosi.
Pročitaj više

Poslovni štih

Tražite li nešto jednostavno za posao ovo je prava look i frizura za vas. Uredno, jednostavno, a opet sređeno i poslovno.
Pročitaj više

Blast 2 past

Slatkica Taylor uvijek izgleda slasno, baš kao kolačić na koji je i sama bacila pogled. Krasna plava kosa prirodne boje sa par lokni je uvijek pun pogodak. Ukoliko želite dobiti glam pin up look stavi...
Pročitaj više

Buffy Style

Buffy je bila serija koja je početkom 2000-e totalno pokosila teen gledateljstvo. Sarah M. Gellar u njoj glumi ubojicu vampira koja totalno rasturi svakog demona koji joj se nađe na putu. Pritom ju jo...
Pročitaj više