Kosa do pola leđa

Duga smeđa kosa

Kod postepenih frizura je super to što je i raspuštena kosa prekrasna, djeluje kao da ste bili na frizuri zbog slojeva. Ujedno je dobra i za žene koje imaju tanku kosu jer daje volumen, a ženama s gus...
Pročitaj više

Platinasta plava kosa

Iako su danas sive nijanse više u modi, mnoge žene su i dalje vjerne upravo ovakvoj prekrasnoj nijansi, a nema bolje boje kose za ljetno vrijeme nego plave nijanse. Kada poželite promjenu tada je ovo ...
Pročitaj više

Plavo smeđa kombinacija

Kada imate dugu smeđu kosu tada su vam pramenovi ili druge tehnike farbanja najbolja opcija. Svoju ćete tamnu ili svijetlu smeđu boju još dodatno istaknuti i posvijetliti upravo sa prekrasnim plavim p...
Pročitaj više

Zebrasta kombinacija - plava i čokoladna

Prava zebrasta frizura. Iako nije bijelo crna, plava i čokoladna idu zaista jako dobro. Želite li nešto baš drugačije, isprobajte ovo.
Pročitaj više

Brzinska slatka punđa

Treba vam punđa na brzinu, isprobajte ovu. Odlična je samo da ju nosite kada ste doma, ali i kada idete negdje. Ovakva punđa zaista je stvorena za razne prilike.
Pročitaj više

Ravni plavi pramenovi

Ova frizura odlična je za one cure kojima sve mora biti na svome mjestu, pa tako i pramenovi. Vrlo ravni i precizni pramenovi odlično izgledaju na ravnoj kosi. Isprobajte i vi ovako nešto.
Pročitaj više

Od tamnije prema svjetlijoj

Danas sve popularniji način bojanja, od tamnije prema svjetlijoj. Odličan izbor za moderne cure, a ovako nešto izgleda odlično s valovima baš kao što je prikazano na slici.
Pročitaj više

Heidi pletenice

Svi se sjećamo Heidi i njezinih pletenica. Naučite napraviti upravo takve pletenice slijedeći ove slike.
Pročitaj više

Trakasti pramenovi

Ovakav stil pramenova jednostavno morate isprobati. Pramenovi boje lješnjaka i čokolade će zaista biti pravi hit.
Pročitaj više

Frizura sa trakom za kosu

Napravite u samo dva koraka ovu predivnu frizuru. Samo vam treba traka za kosu i to je to. Zarolajte kosu u traku u punđicu i za samo par trenutaka spremni ste ići bilo gdje.
Pročitaj više

Plavo i crveno

Odlična kombinacija plave i crvene boje. Super frizura za mlade cure, tinejdžerice. Rokerski stil koji itekako dolazi do izražaja.
Pročitaj više

Klasična frizura

Može se reći kako je ovo već klasična frizura, ali nikako dosadna već moderna i vrlo lijepa. Frizura za svaki dan koja pristaje bilo kojoj kombinaciji.
Pročitaj više