Kosa do pola leđa

Smeđe i plavo poput dive

Odlične kovrče, duga kosa i još bolji pramenovi. Baš poput dive i vrlo glamurozno. Frizura koja se može bez problema nositi svaki dan, a odgovara i za svečanije trenutke.
Pročitaj više

Francuska pletenica na stranu

Vrlo jednostavna a predivna frizura. Odlična za svaki dan i za super zamjena za običan rep.
Pročitaj više

Skrivena bordo crvena

Odlična frizura koja se ne viđa tako često. Predivan kontrast plave i crvene. Crvena boja se još više ističe nosite li rep, a za vama će se zasigurno svi okretati.
Pročitaj više

Ravni čokoladno plavi pramenovi

Ne znate što biste sa svojom kosom a želite neku promjenu. Probajte ovu. Ovako nešto zasigurno nemaju svi, a ovo je odlična frizura za neku malo veću promjenu.
Pročitaj više

Zebrasta čokoladna frizura

Ako niste znali, možete imati pravu zebrastu frizuru. Ova čokoladno plava varijanta odlična je za svaki dan i isticati će se za klasične frizure, a pogotovo za neke svečanije trenutke.
Pročitaj više

Sve boje plave

Izaberite svoju boju plave, zlatna plava, medeno plava, na vama je izbor. Svaka od ovih plavih nijansi ima neki svoj šarm, ona koja vam se najviše sviđa primijenite na svojoj kosi.
Pročitaj više

Pletenica u repu

Pretvorite svoje šiške u predivnu pletenicu sa repom. Vaša frizura ne mora svaki dan biti dosadna, dodajte joj nešto drugačije i lijepo.
Pročitaj više

Bakreni pramenovi

Bakreni pramenovi odlično pristaju tamnoj boji kose, a to možemo vidjeti po ovoj slici. Kada je tamna kosa u pitanju bakrena boja puno više dolazi do izražaja i izgleda odlično.
Pročitaj više

Romantična punđa u 10 koraka

Napravite ovu predivnu i romantičnu punđu u samo deset koraka. Slijedite sličice i za par minuta dobit ćete odličnu frizuru.
Pročitaj više

Kako sakriti šiške

Ponekad šiške znaju smetati i jedva čekamo da narastu. Dok to čekamo možemo ih na par načina sakriti. Pogledajte na slici koji su to načini i poigrajte se frizurama.
Pročitaj više

Ravna ili kovrčava

Dokaz kako samo kovrče mogu promijeniti cijeli izgled jedne frizure. Ako već niste probali ovako nešto, sada je pravo vrijeme. Počastite se nekim pramenovima i predivnim kovrčama.
Pročitaj više

Pramići na smeđoj kosi

Malo svježine u kosi uvijek dobro dođe, pogotovo ako imate smeđu kosu i treba vam mala promjena. Pokušajte to na ovaj način. Vrlo jednostavno, a izgleda odlično.
Pročitaj više