Kosa do ramena

Rokerska raščupana kosa

Jedna posve obična frizura u raščupanom rokerskom izdanju. Postepeno ošišana kosa koja uokviruje lice i guste duge šiške koje odgovaraju svim tipovima lica.
Pročitaj više

Ombre bob

Super popularni bob u super popularnom ombre izdanju! Velika razlika u platinastoj i smeđoj boji ombre pramenova stvorila je klasični rez između te dvije boje. Nama se sviđa!
Pročitaj više

Najčudniji bob

Vidjeli smo svakakve varijante na temu boba, no bob na ovoj slici je zaista najčudnija bob frizura koju smo imali priliku vidjeti! Razlika u dužini kose je ogromna, no iz profila čak i nije loše. što ...
Pročitaj više

Duge šiške dugi bob

Frizura koja pristaje svim oblicima lica. Topla bordo srvenkasta boja rubina osviježit će vaš ten. Svakako preporučamo za hladnije zimske dane.
Pročitaj više

Pletenica na kratkoj kosi

Tko kaže da za pletenicu morate imati dugu kosu?! Pletenice su univerzalne, pašu na svakoj kosi, pa tako i na kratkoj kosi. Evo super ideje za pletenicu na kratkoj kosi!
Pročitaj više

Glame Nina

Nina izgleda prekrasno s ovom jednostavnom glame frizurom. Ponekad je manje više, čini se da je Nina usvojila to dobro staro pravilo i s jednostavnom glame frizurom postigla efekt dive.
Pročitaj više

Indigo ombre

Ombre izlazi iz mode. Ali ombre poput ovoga - veliko DA! Savršen spoj boja za efektnu i posebnu frizuru.
Pročitaj više

Danijela - frizura za svaki dan

Još jedna hrvatska zvijezda koja je vjerna plavoj kosi. Ova svakodnevna frizura odgovara svakoj ženi, zahtijeva samo malo vremena, dobru četku i fen.
Pročitaj više

Vanna - asimetrična frizura

Žena velikih vokalnih mogućnosti - Vanna! Već više od 20 godina je na hrvatskom estradnom nebu, no nikada nismo vidjeli značajniju promjenu njene frizure, Zato svaka čast što se ohrabrila i napravila ...
Pročitaj više

Neuredna Umina punđica

Odlično Umino izdanje! Napokon je s kosom nešto i napravila, ovaj put nije samo raspuštena kao i obično. Preslatka neuredna punđica koja joj odlično stoji!
Pročitaj više

Asimetrični bob Paris Hilton

Još jedna zvijezda koja se pomamila za trenutačno najpopularnijom frizurom - bobom. Odvažila se i odrezala svoju dugu kosu i moramo priznati da joj odlično stoji!
Pročitaj više

Vječno plava Uma

Iskreno, Uma nije nikada pretjerano oduševljavala svojim frizurama. Oduvijek je vjerna plavoj boji, s manjim odstupanjima. I dužina kose se uvijek vrtila negdje oko ramena. Ovo je jedna svečanija vari...
Pročitaj više