Pletenice

Neobična pletenica u par koraka

Slijedite sličice i naučite kako napraviti ovu neobičnu pletenicu. Vrlo lijepo i elegantno, a odlično za svaki dan.
Pročitaj više

Dvanaest predivnih pletenica

Izaberite za svaki dan po jednu pletenicu pa onda počnite ispočetka. Ovako nešto vam sigurno neće dosaditi. Pletenice su odličan izbor u bilo kojoj situaciji.
Pročitaj više

Francuska pletenica na stranu

Vrlo jednostavna a predivna frizura. Odlična za svaki dan i za super zamjena za običan rep.
Pročitaj više

Pletenica u repu

Pretvorite svoje šiške u predivnu pletenicu sa repom. Vaša frizura ne mora svaki dan biti dosadna, dodajte joj nešto drugačije i lijepo.
Pročitaj više

Ekstra sirena pletenica

Odlična pletenica u sirena stilu. Izgleda vrlo romantično, ali i opušteno na neki način. Odlična frizura za gustu i dugu kosu.
Pročitaj više

Kako sakriti šiške

Ponekad šiške znaju smetati i jedva čekamo da narastu. Dok to čekamo možemo ih na par načina sakriti. Pogledajte na slici koji su to načini i poigrajte se frizurama.
Pročitaj više

Pletenice na pola

Pletenica nikada dosta. Ovo je izgled pletenica za svaki dan i za malo drugačiji izgled ako ne želite neki dosadan rep. Samo par koraka do super frizure.
Pročitaj više

Zig zag pletenica

Treba li vam možda neka brzinska a lijepa frizura? Probajte s ovom. Zig zag pletenica odlična je za nešto svečanije trenutke, ali ju možete isfurati i za svaki dan. Potrebno vam je samo devet koraka d...
Pročitaj više

Riblja kost u repu

Skoro svaki dan nosimo rep, ako ne svaki dan onda vrlo često. Možda bi za malu promjenu rep mogli ukrasiti ovom jednostavnom i lijepom ribljom kosti. Probajte!
Pročitaj više

Dupla pletenica i punđa

Samo pet koraka dijeli vas od predivne pletenice u kombinaciji sa punđom. Idealna je za svaki dan, ali za neke svečanije trenutke.
Pročitaj više

Romantična pletenica

Romantična frizura izvrsno ide uz vjenčanja, izlaske u dvoje u slično. Ova frizura našla se u toj kategoriji. U samo par koraka sami napravite savršenu frizuru za savršene romantične trenutke.
Pročitaj više

Sirena pletenica

Sedam koraka do predivnog repa sa pletenicom. Sirena izgled frizure vrlo je popularna i jednostavno ju je napraviti. Pokušajte sami.
Pročitaj više