Rođendan

Duge zelene šiške

Moderna punkerska frizura s naglašenim undercutom i dugim šiškama nije frizura koju će odabrati svaka žena. Ovakve frizure odgovaraju buntovnim ženama i djevojkama koje se ne boje istaknuti!
Pročitaj više

Kovrčava plava punkerska frizura

Punkerska i šik frizura značit će veliku promjenu u vašem imidžu. Dodavanjem plavih pramenova definitivno ćete osvježiti svoju frizuru na moderan i pomalo buntovan način.
Pročitaj više

Ženstvena punk frizura

Za sve žene punkerice. Ženstvena svijetlo roza boja, šiške te dugački, postepeno ošišani pramenovi na potiljku.
Pročitaj više

Punk u ljubičastom

Za odvažnije kratke punk frizure obojiti nekoliko pramenova u svijetlu boju ili nijansu koja nadopunjuje glavnu boju kose. Na primjer, ako ste platinasta plavuša, nekoliko pramenova obojite u plavu, ž...
Pročitaj više

Moderna irokeza

Želite li se istaknuti svojim stilom ovo je savršena frizura za vas. Možete eksperimentirati s duljinom i teksturom kako bi postigle ultimativni funky cool izgled. Ove kratke frizure mogu biti jako pr...
Pročitaj više

Punk u glame obliku

Nedavno smo potegnuli temu odličnih ženskih undercut frizura, poput one koju ima Rihanna ili Jade Smith. Ova frizura je još jedan primjer savršene undercut frizure! U ovoj glame punk frizuri isprepleć...
Pročitaj više

Obrijana Cassie

Pop pjevačica koja je šokirala svojom frizurom. Cassie je zvijezda koja je prošla preobrazbu od teen slatkice do opake estradne zvijeri. Frizura s kojom nećete proći nezamjećeno!
Pročitaj više

Glame punk

Ova slatka i jako šik frizura odgovara svim oblicima lica i tipovima kose. Svaki put kada želite vidljive promjene u svom izgledu, zamijenite svoju ravnu pixicu modernom valovitom frizurom.
Pročitaj više

Punkerska

Punkerske frizure su otkačene, drske i trendi. Ako se ne bojite privući pozornost i volite street modu, punkerske frizure su idealne za vas. No imajte na umu da takve frizure zahtijevaju puno pažnje i...
Pročitaj više

Trio boja

Trio boja koji savršeno funkcionira! Dominantna crna pojačana je tirkiznom i žutom. Mladenački, hrabro i odvažno! Sami komplimenti od nas!
Pročitaj više

Pletenica na kratkoj kosi

Tko kaže da za pletenicu morate imati dugu kosu?! Pletenice su univerzalne, pašu na svakoj kosi, pa tako i na kratkoj kosi. Evo super ideje za pletenicu na kratkoj kosi!
Pročitaj više

Šarene frizure

Šarene frizure za cure sa osebujnim stilom! Kosa u šarenim pramenovima još više dolazi do izražaja kada je spletena u pletenicu jer se boje dodatno isprepliću.
Pročitaj više