Vjenčanje

Klasična frizura 90ih koje su opet IN!

Ahhh.. Dobre stare 90-e kad je život io jednostavniji. Tako i frizure. Jednostavna i elegantna frizura koja će jednako oduševiti sve i u 2021oj . Svakako isprobajte ovaj retro long bob. 
Pročitaj više

Najpopularnija frizura ovog proljeća

Kratki ravni bob sa šiškama jedna je od najpopularnijih frizura ovog proljeća.
Pročitaj više

Hit frizura i boja ovog proljeća

Stepenasto ošišana kosa sa šiškama odličan je izbor ako niste spremne za drastične rezove.
Pročitaj više

Long bob

Long bob s dužim šiškama trenutno je najpopularnija frizura među domaćim i stranim trendsetericama.
Pročitaj više

Frizura koja će te promijeniti

Svakako je vrijeme za promjene . Ako ne sad kad.. Uđite u novu godinu potpuno ne prepoznatljivi i fresh. Zablistajte kao nikad prije i dopustite frizuru da Vam promjeni život.
Pročitaj više

Rosso plava

Ljubiteljica ste plave kose i ne odustajete od nje, ali želite promjenu? Rosso plava je idealna nijansa za malu promjenu koja puno znaći.
Pročitaj više

Kratki bob

Pomalo retro stil modernog boba. Izgleda odlično, a volumen je savršen. Šiške možete staviti na bilo koju stranu, a možete ih malo i nakovrčati ili dignuti u zrak.
Pročitaj više

Pletenica kao rajf

Ne trebate imati neke posebne dodatke za kosu, poput ukosnica, rajfova ili trakica, ukrasite svoju kosu upravo svojom kosom i to pletenicom. U par koraka napravite od svoje kose rajf.
Pročitaj više

Retro frizura

Napravite super frizuru pomoću ukrasne trake za kosu. Uvijačem nakovrčajte kosu prema van. Stavite traku na glavu. Zatim možete Kosu zavetait blizu vrhova u repić. Omotajte ga oko trake za kosu i va...
Pročitaj više

Valovita kosa do ramena

Pomalo retro stil ove frizure daje joj poseban šarm. Vrlo jednostavna frizura koju je potrebno samo lagano uviti da dobijete blage valove i spremni ste.
Pročitaj više

Retro frizura

Evo jedne verzije frizure koja je vrlo moderna ponovo. Slojevito je ošišana sa šiškama. Izgleda vrlo prirodno i lijepo uokviruje lice.
Pročitaj više

Jednostavna frizura za žene

Ova pomalo dječaćka frizura može izgledati vrlo ženstveno. Idealna je za sve tipove lica, a isto tako će biti idealna za svaku vrstu kose bez obzira je li ravna ili kovrčava. Ova će vam frizura lijepo...
Pročitaj više