Glamrock

Sivo zelena pixica

Prigušena zelena i siva boja u jednoj frizuru. Izgleda odlično. Ovakve frizure se dosta viđaju, ali ne i ovakve kombinacije boja. Fenomenalna frizura za svaki dan.
Pročitaj više

Ljubičasto i sijedo

Ova frizura je pun pogodak, tj. njezine boje su pun pogodak. Ljubičasta ne mora biti intenzivna, pa ju možete nositi na ovaj način ako želite nešto umjerenije. Promjena na ovaj način je zaista prava s...
Pročitaj više

Tri boje u jednom

Pramenovi su uvijek bili in, a pogotovo ako ih ima u više boja. Ova kombinacija plave, smeđe i boje meda je odlična. Kratka kosa također može imati predivan efekt ako se prave boje slože.
Pročitaj više

Prekrasne smeđe šare

Dugačka frizura u plavoj boji sa smeđim pramenovima. Izvrsna kombinacija koja daje dojam prekrasnim smeđih šara u kosi. Kosa je ošišana postepeno što joj daje odličan volumen.
Pročitaj više

Kovrčava crna i plava

Još jedan primjer kako crna i plava savršeno idu zajedno. Ove kovrče možete isfurati skoro za sve, pa i za svaki dan. Kovrče su idealne za neke svečanije trenutke, a u ovoj kombinaciji boja ćete se os...
Pročitaj više

Crno i plavo

Odlična kombinacija boja, crno i plavo. Može biti da je ovo crna kosa sa plavim pramenovima, ali i plava kosa sa crnim pramenovima. Sve u svemu, ovo je zaista kombinacija pun pogodak.
Pročitaj više

Crno bijeli bob

Vrlo upečatljiv bob koji će svakako privlačiti poglede. Bijelo i crno uvijek je išlo zajedno, a s ovom frizurom je još veći pogodak.
Pročitaj više

Bijeli bob

Prekrasna boja kosa i uvijek predivan bob. Ovo je nešto kraća verzija boba, ali su zato šiške malo duže. Poigrajte se frizurama, pustite šiške ravne ili ih malo nakovrčajte.
Pročitaj više

Punđa i pletenica u par koraka

Ispletite duge šiške u pletenicu i završite s punđicom. U ovom slučaju je samo pola kose dignuto što frizuri daje malo drugačiji izgled od klasične podignute kose. Isprobajte za neki večernji izlazak.
Pročitaj više

Spuštena ili dignuta frizura

Prednost ovakve frizure je ta da uvijek imate spremnu frizuru. Šiške uvijek mogu biti spuštene prema naprijed, a za neki izlazak ili svečanost samo ju podignete prema gore.
Pročitaj više

Pomalo raščupano

Nitko ne kaže da vaš friz mora biti savršen, tj. da svaka dlaka mora biti na svom mjestu. Pomalo raščupana frizura idealna je za opuštene dane, ali i za neke večernje izlaske s frendicama.
Pročitaj više

Frizura za izlazak

Frizura za izlazak Idete van i trebate napraviti lijepu i zanimljivu frizuru? Imamo ideju. Napravite prekrasan i zanimljivi rep. Samo pratite korake sa slike i izgledati ćete predivno.
Pročitaj više