Pixie

Pixica u tren oka!

Kratko oblikovana kosa u već svima poznatom stilu - pixie. Jednostavna je za održavanje, brzo se suši i oblikuje. Upravo zato je savršena za žene koje nemaju mnogo slobodnog vremena koje će posvetiti...
Pročitaj više

Platinum pixica

Apsolutni hit godine, frizura koja je nadvladala sve druge stilove - pixica! JOš jedan primjer turbo popularne pixice, ovaj put u mladenačkoj, platinastoj varijanti.
Pročitaj više

Indira - plava pixica

Otkad je ošišala svoju dugu kosu i prešla s brineta na plavuše, Indira se preporodila! S nestrpljenjem očekujemo njezine nove frizure!
Pročitaj više

Neuredna pixica

Jedna od rijetkih žena kojoj savršeno stoje sve moguće kratke frizure zahvaljujući ovalnom obliku lica. Iznimka nije ni ova neuredna pixica.
Pročitaj više

Pixica u 40-ima!

Pixica je trenutačno naj naj naj frizura ove godine. To je frizura koja dobro pristaje gotovo svim oblicima lica. Ovako to treba izgledati u 40- ima, nešto malo duža pixica u toplim nijansama osviježi...
Pročitaj više

Kratka crna pixica

Odličan primjer super moderne pixie frizure! Ukoliko želite promjeniti vašu frizuru, pixica je savršen izbor.
Pročitaj više

Plava pixica

Kratke frizure nose se više nego ikad! Najčešće kratke frizure su pixica i bob. Ova moderna pixica ne iziskuje mnogo truda i vremena a odlično izgleda!
Pročitaj više

Nova frizura Jennifer Hudson

Koliko je kratka kosa IN svakim danom dokazuju zvijezde sa strane i domaće estrade. Jennifer Hudson, oskarovka koja je poznata po svojim mega transformacijama opet je ostavila svoje fanove bez daha. N...
Pročitaj više

Razbarušena kratka frizura

Jednostavna i lijepa, laka za održavanje. Super frizura za sve žene koje nemaju vremena za dugu kosu!
Pročitaj više

Anne Hathaway pixica

Nakon što je ošišala svoju dugu, već pomalo dosadnu kosu, Anne nas svaki dan oduševljava s novom varijantom pixice! Odlično!
Pročitaj više

Pixie za sve prigode

Pixie djevojke su došle na svoje! Evo par odličnih frizura za sve prigode!
Pročitaj više

Ukrasite svoju pixie frizuru

Iako pixie frizura nikada nije dosadna možete ju učiniti još zanimljivijom. Ukrasite ju raznim kopčicama ili trakama za kosu, rajfovima ili kombinirajte. Svaka kombinacija je dobrodošla.
Pročitaj više