Pixie

Anne Hathaway pixica

Nakon što je ošišala svoju dugu, već pomalo dosadnu kosu, Anne nas svaki dan oduševljava s novom varijantom pixice! Odlično!
Pročitaj više

Pixie za sve prigode

Pixie djevojke su došle na svoje! Evo par odličnih frizura za sve prigode!
Pročitaj više

Ukrasite svoju pixie frizuru

Iako pixie frizura nikada nije dosadna možete ju učiniti još zanimljivijom. Ukrasite ju raznim kopčicama ili trakama za kosu, rajfovima ili kombinirajte. Svaka kombinacija je dobrodošla.
Pročitaj više

Uvijek odlična pixie

Odlična frizura koja može biti skroz kratka ili pak malo duža poput ove. Bilo koja boje učinit će ju zanimljivom, a sama frizura, razbarušena, zalizana ili nešto slično odgovara svakoj prigodi.
Pročitaj više

Zabavna frizurica

Pixie frizure su vrlo zabavne, možete isfurati ozbiljan look pa ju zalizati ili razbarušiti friz kako biste postigli opušten izgled. Ako je kratka kosa to ne znači da sa njom ne možete baš ništa.
Pročitaj više

Uvijek zanimljiva frizura

Pixie frizura zanimljiva je u bilo kojem stilu, bilo kojoj boji i sve je popularnija. Možda vas nadolazeći ljetni i vrući dani natjeraju na ovu kratku, a zanimljivu frizuru.
Pročitaj više

Plavo s plavim

Želite biti primjećeni, ovo je jedan od načina. Lijepa pixie frizura s plavim pramenovima, šiškama je kao stvorena da bude primjećena.
Pročitaj više

Crvenokosa pixie

Što kažete na vatreno crvenu pixie frizuru. Ovo je samo za cure željne zabave i one posebnog stila.
Pročitaj više

Kratka kosa za okruglo lice

Ovakve kratke frizure u pixie stilu odlično pristaju curama s okruglim licem.
Pročitaj više

Pixie stil za slatkice

Malo ćemo se pozabaviti pixie frizurama, one su u zadnje vrijeme popularne, a i odlično stoje. Ipak, za ovu frizuru treba ipak malo hrabrosti, možda čak i puno. Ali bez obzira na to, ako se ne možemo ...
Pročitaj više

Ledena piksica!

Platinasto plava gotovo snježna nijansa kose savršeno stoji kratko, pixie ošišanom stilu! Takav stil može podnjeti jak make up i učiniti pravog kameleona od vas. Ljubiteljice kratke kose navalite. Naš...
Pročitaj više

Crna kraljica

Opasna frizura za cure sa opasnim stavom. Nakostriješena frizura 8 pixi stilu izgleda kao stvorena za zločke kao što je Winona Ryder. Inače je Winona poznata kao najslavnija hollywoodska kleptomanka ,...
Pročitaj više