Princess bride

Vjenčane frizure za svaki stil

Odabir frizure za poseban dan nije ponekad lak zadatak, ali sva sreća, prije toga dana možete isprobati više frizura i odabrati onu koja vam se najviše sviđa. Isprobajte neku od ovih, možda je jedna o...
Pročitaj više

Vilinska pletenica

Prvi pogled na ovu frizuru podsjeća na vile i njihove predivne i neobične frizure. Ovako nešto zasigurno neće proći neopaženo, a garantira poseban izgled i odličan dodatak bilo kakvoj svečanosti.
Pročitaj više

Ekstra vjenčana pletenica

Želite li romantiku za svoj najljepši dan u životu onda ćete to postići sa ovom frizurom. Romantična ekstra pletenica sa uvojcima i ružom u kosi će se zasigurno pamtiti.
Pročitaj više

Ekstra punđe

Ove ekstra velike punđe pravi su izbor za vaš veliki dan ako se želite osjećati poput kraljice. Vrlo elegantno, klasično ali i moderno.
Pročitaj više

Kovrče u punđi

Možete li si zamisliti ovakvu frizuru na sebi na najsretniji dan u životu? Ako je vaš odgovor da, nemate što više razmišljati. Uz ovu frizuru osjećati ćete se kao princeza, ate će vaša frizura zasigur...
Pročitaj više

Ekstra punđa za poseban dan

Želite li izgledati poput prave kraljice na svoj dan onda odaberite jednu od ovakvih frizura. Elegantno, romantično i vrlo ženstveno.
Pročitaj više

Vjenčane frizure

Za vaš poseban dan želite biti savršene, vjenčanica, šminka i frizura. Ovo su samo neke vjenčane frizure koje mogu upotpuniti vaš cijeli izgled tako da se osjećate poput prave princeze.
Pročitaj više

Ekstra sirena pletenica

Odlična pletenica u sirena stilu. Izgleda vrlo romantično, ali i opušteno na neki način. Odlična frizura za gustu i dugu kosu.
Pročitaj više

Kovrčava i duga kosa

Ovo zasigurno nije klasična frizura, a ni boje. Plava i čokoladna boja izvrsno pristaju ovim kovrčama. Odlična frizura za vjenčanja ili možda maturalnu.
Pročitaj više

Prekrasna pletenica

Klasične pletenice nisu više dovoljno elegnatne za vjenčanja i potrebno je više truda kako bi očarali svojom frizurom. Evo kako i možete napraviti pletenicu koja oduzima dah.
Pročitaj više

Pramenovi u kovrčama

Predivna frizura za neki svečani trenutak. Smeđa boja kose sa predivnim plavim pramenovima daje još posebniji izgled ovoj frizuri. Tu se može naći i pokoji bakreni pramen, a frizura može ostati spušte...
Pročitaj više

Savršena mlada

Dolaze dani svadbenih svečanosti i priprema za taj veliki dan. Mi ćemo vam olakšati odabir za savršenu frizuru na taj svečani dan. Teške i komplicirane frizure su totalno out. U zadnje vrijeme buduće ...
Pročitaj više