Četvrtasto lice

Kate Walsh šiške

Kate je jedna od rijetkih glumica kojoj odlično stoje crvene nijanse. Zbog četvrtastog oblika lica odlično joj stoje šiške i postepeno šišana frizura.
Pročitaj više

Frizura iz studentskih dana

Iako nije ograničena dob za ovu frizuru, ali nas nekako podsjeća na studentske dane... U svakom slučaju, odlična muška frizura!
Pročitaj više

Hippy Nicole

Nicole u svom hippy izdanju uopće ne izgleda loše, osim što možda izgleda malo umorno! Duga plava kosa, namjerno neuredna frizura a najviše nam se sviđa ovaj zanimljivi zlatni ukras.
Pročitaj više

Nova frizura Jennifer Hudson

Koliko je kratka kosa IN svakim danom dokazuju zvijezde sa strane i domaće estrade. Jennifer Hudson, oskarovka koja je poznata po svojim mega transformacijama opet je ostavila svoje fanove bez daha. N...
Pročitaj više

4 frizure Olivie Wilde

Glumica Olivia Wilde tipična je predstavnica četvrtastog lica. Pogledajte frizure koja ona odlično nosi i izaberite onu koja najviše odgovara vašem licu.
Pročitaj više

Frizura za četvrtasto lice

Ako imate četvrtasti oblik lica, ova frizura će omekšati vaše lice. Pripazite da krajevi šiški budu malo duži od ostatka.
Pročitaj više

Neobične kike

Preslatka frizura za sve mlade djevojke i one koje se tako osjećaju!
Pročitaj više

K kao Keira

Slatki i seksi - sve u jednom! Frizura koju možete nositi neovisno o godinama..
Pročitaj više

Matovilka

Frizura kao iz bajke! Duga plava kosa upletena u jednu sasvim običnu pletenicu...Bajkovito!
Pročitaj više

Rockabilly

Sjećate se ovih frizura!? Još uvijek su popularne i rado viđene...
Pročitaj više

Ljubičasti glame

I ovaj put nas je oduševila! Kelly često mijenja frizure i boju kose. Ovaj ljubičasta varijanta pravo je osvježenje na crvenom tepihu!
Pročitaj više

Ljubičasti rogovi!

Svakako frizura koja nije za svaki dan! Malo da ćete ju isfurati na kavu sa frendicama. No frizura je svakako vrijedna pažnje, jel nikada se ne zna koje lude trendove nam nosi budućnost! Cure imajte u...
Pročitaj više