Četvrtasto lice

80-e

Doba „Dinastije“ na malim ekranima ostavilo nam je u naslijeđe tzv. „natapiruše“. Veliki vikleri i tapirung stvaraju volumen. Dramatična frizura za dramatičnu večer.
Pročitaj više

Asimetrija

Klasični bob oživljen je dužim pramenom s jedne strane.
Pročitaj više

Kontrastiranje

Ako imate svijetlu kosu, poigrajte se detaljima kao što su razne ukosnice, kopče, trake ili rajfovi tamnijih kontrastnih boja. Djeluje izrazito efektno.
Pročitaj više

Igra s duljinama

Kako osvježiti dugu kusu? Ošišajte je u nekoliko razina. Frizura Mische Barton odličan je primjer kako razigrati monotonost duge kose.
Pročitaj više

Čupavac

Kosu skupite u rep ili pričvrstite kopčom, a vrhove – raščupajte.
Pročitaj više

Vjetrovita

Pustite sušila, uvijače, pegle.. Ljetne frizure su nam najdraže jer zahtijevaju najmanje truda. Pustite vjetru da učini svoje dok vi spravljate koktele za društvo.
Pročitaj više

Blondie

Gwyneth je jedna od najpoznatijih prirodnih plavuša. Njezin stil je jednostavan i odmjeren, a frizure, bilo kratke ili duge, uglavnom su klasične. Ovdje u kratkoj verziji, poluraspuštenu kosu je odvel...
Pročitaj više

Povratak u školske klupe

Za urednu frizuru najprije dobro počešljajte kosu i razdijelite je na dva dijela. Da izbjegnete Pipi izgled, kečke zavežite iza uha što je niže moguće. Na taj način izgled školarke postaje puno profin...
Pročitaj više

Moderna Lolita

Predivna kestenjasta boja s toplim crvenim odsjajem i dugačke šiške uz klasičan bob. Posušite kosu sušilom i prstima uz malo pjene za kosu. I voila – neobavezna ženstvena frizura je gotova.
Pročitaj više

Anarhija u kosi

Keira Knightley u punk rock izdanju. Kosa je "začešljana" u nekoliko smjerova čime do izražaja dolaze pramenovi boje meda i slojevito šišanje. Za žene s kraćom kosom i – stavom.
Pročitaj više

Romantičarski nježno

Nekoliko pramenova skupljeno iza glave i nekoliko raspušteno uz lice i sanjarenje može početi!
Pročitaj više

Seksi plavuša

Glatka ravna plava kosa s plavim pramenovima za plavuše koje se žele dvostruko više zabavljati.
Pročitaj više