Dijamantno lice

Jednostavna plava bob frizura

Odaberite predivnu plavu bob frizuru. Kratka i jednostavna za održavanje, oduševiti će svakoga tko vas vidi. Idealna je za tanku kosu.
Pročitaj više

Duge bob frizure

Ima različitih stilova bob frizure, asimetrične, duže šiške, kraća kosa otraga a duža naprijed. Ovo su samo neki primjeri popularne bob frizure.
Pročitaj više

Vrste boja

Pogledajte koji sve izbor boja imate i kako se koja zove. Možda vam to pomogne da izaberete svoju boju kose.
Pročitaj više

Plavo sa pramenovima

Ovu smo frizuru već viđali i prije, ali ona nikada nije dosadna. Plava kosa sa pramenovima meda gotovo pa je neki klasik, ali nikada ne izlazi iz mode. Super izbor za skoro sve godine.
Pročitaj više

Zlatni bob

Želite svojoj bob frizuri dati potpuno novi izgled? Možete isprobati sa predivnim zlatnim nijansama, vrlo je jedinstvena.
Pročitaj više

Frizura za ludi provod

Razbarušeni look je vrlo moderan i privlačan. Za večernji izlazak odlučite se za blage valove, pomalo neurednog izgleda.
Pročitaj više

Kratka špičasta frizura

Nekada su si ovu frizuru mogli napraviti samo dečki, ali danas su i djevojke shvatile da ima jako dobro stoji. Isprobajte špičastu kratku frizuru i zadivite sve oko sebe.
Pročitaj više

Kratka frizura preko lica

Znate li da su kratke frizure postale vrlo popularne. Ako želite kratku frizuru. Ali ipak volite da vam nešto padne preko lica, imamo odličnu frizuru za vas.
Pročitaj više

Jedinstvena pixica

Svoju ćete pixicu učiniti jedinstvenom i još zabavnijom, ako se odlučite za zabavnu boju kose. Ova prekrasna crvena boja crnog vina je uistinu prekrasna i dati će vam moderni šik izgled.
Pročitaj više

Plava frizura na stranu

Pogledajte ovu preslatku frizuru Vrlo je mladenačka i zabavna.
Pročitaj više

Bijela pixica

Kada želite napraviti neku važnu promjenu u životu, morate dobro razmisliti. Isto vrijedi i kada je frizura u pitanju. Prije nego odaberete novu frizuru dobro razmislite kako će izgledati na vama. Pog...
Pročitaj više

Bujna kosa

Bujna kosa izgleda predivno u svakoj verziji, a ovdje ćemo vam pokazati kako izgleda sa poludugom frizurom.
Pročitaj više