Ovalno lice

Frizura za ozbiljnije žene

Predivna piksica za ozbiljnije žene. Vrlo je jednostavna za održavanje, a idealna je za tanku i gustu kosu. Žene obožavaju ovu frizuru jer izgleda elegantno i odlična je za sve prigode.
Pročitaj više

Klasična mladenačka frizura

Djevojke vole jednostavne frizure jer ih je lako održavati i izgledaju odlično cijelo vrijeme. Ovo je jedna vrlo slatka frizura za kojom će se svatko okrenuti.
Pročitaj više

Mladolika plava frizura sa šiškama

Odlična frizura za mlade, jednostavna je za održavanje. Postepena frizura je juš uvijek u modi, a i ove šiške joj daju poseban šarm.
Pročitaj više

Crna piksica

Znate li da su kratke frizure vrlo moderne i zato smo vam odlučili pokazati ovu prekrasnu dugu piksicu. Odgovarati će svakome.
Pročitaj više

Ljubičasta koja će vas očarati

Ako želite biti drugačiji od drugih, odaberite neku posebnu frizuru za sebe. Ne morate brati samo klasične boje, isprobajte nešto novo i moderno.
Pročitaj više

Piksica na stranu

Mnoge žene su već isprobale neku od modernih kratkih frizura. Vrijeme je da i vi odaberete jednu za sebe. Možda vam se svidi moderna, malo duža piksica na stranu.
Pročitaj više

Sexy friz

Danas žene zavode na razne načine. Jedan od njih je i frizura, kao na primjer ova super sexy frizura s pramenovima.
Pročitaj više

Idealna frizura za starije

Kako godine prolaze, tako se i frizure mijenjaju. Da bi izgledali predivno, morate birati primjerene frizure koje naglašavaju ono najbolje od vas. Pogledajte jednu prekrasnu kratku frizuru idealnu za ...
Pročitaj više

Ljubičasta kratka bob frizura

Jeste li vidjeli modernu bob frizuru u potpuno novoj i modernoj verziji. Ako želite istaknuti svoj stil i kosu, odaberite neku zabavnu boju s kojom ćete izgledati posebno, kao u ovom slučaju ljubičast...
Pročitaj više

Vrckasta kratka frizura

Jeste li već odabrali modernu frizuru za sebe? Ako niste još odabrali frizuru za sebe uzmite u obzir ovu preslatku frizuru koja je vrlo jednostavna za održavanje i odlično će pristajati svakome.
Pročitaj više

Plavi pramenovi

Jedna od najzanimljivijih frizura, predivna i vrlo ženstvena. Plavi pramenovi na smeđoj kosi izgledaju prekrasno.
Pročitaj više

Klasična medeno plava

Ovo je jedna od klasičnijih frizura, ošišanja postepeno sa predivnim medeno plavim pramenovima. Idealna za sve prilike.
Pročitaj više