Trokutasto lice

Platinasto plava pixica

Jednostavna i vrlo chic frizura. Odlična frizura u svim prilikama, te je ne morate niti fenirati. Samo osušite, dodajte malo pjene za kosu i oblikujte šiške.
Pročitaj više

Klasična pixica

Iako je već postala pravi klasik, pixica nikada neće biti dosadna. Ona je uvijek lijepa frizura, u bilo kojoj dužini, a ovo je pravi primjer da je to upravo tako.
Pročitaj više

Duža pixica s tri boje

Odlična frizura za malo starije žene. Maknite se od sijedih ako ih već imate i stavite pramenove i to možda tri boje. Predivni tonovi za nadolazeću jesen.
Pročitaj više

Slavna bob frizura

Victoria Beckham proslavila je ovu bob frizuru pa se može reći da je tu sve krenulo. Razne kombinacije bob frizure, razne boje i pramenovi su pokrenuli nove trendove, te je sada bob frizura jedna od n...
Pročitaj više

Beachy waves

Valovita kosa ne mora biti samo za ljeto, možete ju nositi tokom cijele godine i izgledati odlično. Super frizura koja može biti za svaki dan ali i za neke posebnije trenutke.
Pročitaj više

Pixica s volumenom

Frizura nas pomalo podsjeća ne neke devedesete godine, ali je svejedno i dalje moderna i vrlo privlačna. Pristaje trokutastom licu ali i ženama u godinama.
Pročitaj više

Kratka čokoladna

Čokoladna kratka pixica izvrsna je za skoro sve godine. Ova frizura odlično pristaje trokutastom licu, a frizuru ne morate dugo fenirati pa je i to već jedan veliki plus.
Pročitaj više

Platinasto plava za svijetlu put

Ova boja odlično odgovara curama sa svjetlijom puti. Vrlo neobična boja, ali svakako popularna i moderna. Frizura super pristaje trokutastom licu.
Pročitaj više

Platinasto plava i razbarušena

Platinasto plava kosa postala je vrlo popularna boja, a i vidi se zašto. Odlično izgleda na kratkoj kosi, a ove razbarušene šiške daju joj dodatni šarm i lijep izgled.
Pročitaj više

Predivna vjenčana frizura

Odlična vjenčana frizura prikazana je u samo par koraka. Ovu frizuru lako možete samo napraviti, samo trebate pratiti korake. Možda će vam za prvi pita biti malo teže, ali kasnije ćete svladati tehnik...
Pročitaj više

Iz obične u pixie frizuru

Odličan makeover obične kratke frizure do ramena u pixie frizuru sa dužim šiškama. Iako nije bila velika promjena ona se itekako vidi i odlično izgleda.
Pročitaj više

Potpuni makeover

Odličan makeover frizure. Klasična smeđa zamijenjena je u plavu u ombre stilu. Svi se možemo složiti kako je ovo definitivno bolja solucija, a izgleda odlično.
Pročitaj više