Trokutasto lice

Platinasto plava za svijetlu put

Ova boja odlično odgovara curama sa svjetlijom puti. Vrlo neobična boja, ali svakako popularna i moderna. Frizura super pristaje trokutastom licu.
Pročitaj više

Platinasto plava i razbarušena

Platinasto plava kosa postala je vrlo popularna boja, a i vidi se zašto. Odlično izgleda na kratkoj kosi, a ove razbarušene šiške daju joj dodatni šarm i lijep izgled.
Pročitaj više

Predivna vjenčana frizura

Odlična vjenčana frizura prikazana je u samo par koraka. Ovu frizuru lako možete samo napraviti, samo trebate pratiti korake. Možda će vam za prvi pita biti malo teže, ali kasnije ćete svladati tehnik...
Pročitaj više

Iz obične u pixie frizuru

Odličan makeover obične kratke frizure do ramena u pixie frizuru sa dužim šiškama. Iako nije bila velika promjena ona se itekako vidi i odlično izgleda.
Pročitaj više

Potpuni makeover

Odličan makeover frizure. Klasična smeđa zamijenjena je u plavu u ombre stilu. Svi se možemo složiti kako je ovo definitivno bolja solucija, a izgleda odlično.
Pročitaj više

Pufasta pixie

Vrlo zabavna pixie frizura sa pufastim efektom. Ako imate pixie frizuru probajte ju nositi na ovaj način.
Pročitaj više

Kovrčava kratka frizura

Poželite li možda nešto drugo napraviti sa svojom kratkom kosom isprobajte ovaj način. Malo kovrčanja i vaša se frizura mijenja, a vi dobivate novi izgled.
Pročitaj više

Shailene Woodley frizura

Ova mlada glumice odvažila se i isprobala ovu odličnu pixicu. Malo je reći da joj odlično pristaje, a pramenovi joj daju još posebniji izgled. Neka vam ona bude inspiracija.
Pročitaj više

Za žene u četrdesetima

Odlična frizura ako želite nešto promijeniti a ušli ste u svoje četrdesete. Nemojte se bojati donijeti promjenu, s ovom pixicom sve je moguće, a vi ćete živnuti i opet se osjećati mlado.
Pročitaj više

Ljubičasti undercut

Pravi izazov za većinu djevojaka, ali za one odvažne je ovo pravi izbor. Bob koji možete nositi ravno, raskuštrano ili čak podignuto kako bi se vidio ovaj predivan undercut. Izbor motiva za undercut o...
Pročitaj više

Smeđe i plavo za pun pogodak

Ovakve frizure možemo često vidjeti, ali opet ne stoje svima. Poželite li možda unijeti veću promjenu i ošišati se nešto malo kraće probajte na ovaj način. Smeđe sa plavim uvijek pali, a ova frizura ...
Pročitaj više

Smeđa sa plavim pramenovima

Smeđa kosa može se lako pretvoriti u plavu i to sa pramenovima. Obična pixie frizura može živnuti uz malo pramenovima, a s ovom kombinacijom nećete pogriješiti.
Pročitaj više