Spretne ruke

Valovita svečanija frizura

Napravite u par koraka ovu svečanu frizuru. Ne morate kod frizera ako trebate neku svečaniju frizuru i ako nemate vremena provoditi kod frizera. Isprobajte frizuru, nećete požaliti.
Pročitaj više

Na pola dignuti rep

Napravite savršenu frizuru za svaki dan, ali i za neke svečanije trenutke. Na pola dignuti rep odlična je frizura koju možete napraviti kod kuće i to sami u samo par koraka.
Pročitaj više

Punđa i pletenica u jednom

Samo par koraka dijeli vas od ove predivne frizure. Sami ju možete napraviti kod kuće i dovoljno je samo malo strpljenja i spretne ruke. Frizura je idealna za svečanije trenutke.
Pročitaj više

Neobična pletenica u par koraka

Slijedite sličice i naučite kako napraviti ovu neobičnu pletenicu. Vrlo lijepo i elegantno, a odlično za svaki dan.
Pročitaj više

Francuska pletenica na stranu

Vrlo jednostavna a predivna frizura. Odlična za svaki dan i za super zamjena za običan rep.
Pročitaj više

Kovrčavi lažni bob

Duga kosa zaista ima puno mogućnosti za razne frizure, kao ova na slici. Duga je, ali lako može postati kratka bob frizura. Nakovrčajte kosu, svežite niski rep, rep prikopčajte ukosnicama kao na slici...
Pročitaj više

Tvist frizura u par koraka

Slijedite sličice i korake do predivne tvistane frizure. Predivna tvistana punđica u romantičnom stilu za neke svečanije trenutke.
Pročitaj više

Pletenica u repu

Pretvorite svoje šiške u predivnu pletenicu sa repom. Vaša frizura ne mora svaki dan biti dosadna, dodajte joj nešto drugačije i lijepo.
Pročitaj više

Glamurozan rep

Ako ne želite svaki dan dosadan rep, probajte ovaj. Vrlo lako ga je napraviti, samo slijedite korake. Idealna frizura za dugu i gustu kosu.
Pročitaj više

Pramenovi u četiri koraka

Naučite kako se rade pramenovi. Ova slika pokazuje na koji način možete svojoj kosi dati novi izgled pomoću pramenova. Slijedite korake za savršene pramenove.
Pročitaj više

Romantična punđa u 10 koraka

Napravite ovu predivnu i romantičnu punđu u samo deset koraka. Slijedite sličice i za par minuta dobit ćete odličnu frizuru.
Pročitaj više

Kako sakriti šiške

Ponekad šiške znaju smetati i jedva čekamo da narastu. Dok to čekamo možemo ih na par načina sakriti. Pogledajte na slici koji su to načini i poigrajte se frizurama.
Pročitaj više