Spretne ruke

Tvistana punđa

Malo tapiranja, malo tvistanja, malo ukosnica i frizura je spremna. Samo pratite korake i napravite odličnu punđu za neke svečanije trenutke.
Pročitaj više

Pufasti look

Vrlo zabavna i zanimljiva frizura. Lako ju možete napraviti kod kuće, a ne treba vam puno vremena. Pratite korake do super kul frizure.
Pročitaj više

Pletenice na pola

Pletenica nikada dosta. Ovo je izgled pletenica za svaki dan i za malo drugačiji izgled ako ne želite neki dosadan rep. Samo par koraka do super frizure.
Pročitaj više

Predivna vjenčana frizura

Odlična vjenčana frizura prikazana je u samo par koraka. Ovu frizuru lako možete samo napraviti, samo trebate pratiti korake. Možda će vam za prvi pita biti malo teže, ali kasnije ćete svladati tehnik...
Pročitaj više

Mašna od punđe

Ako do sada niste znali kako napraviti mašnicu u kosi od vlastite kose, sada to možete naučiti. U samo četiri koraka napravite predivnu mašnicu za svaki dan, ali i za svečanije trenutke.
Pročitaj više

Zig zag pletenica

Treba li vam možda neka brzinska a lijepa frizura? Probajte s ovom. Zig zag pletenica odlična je za nešto svečanije trenutke, ali ju možete isfurati i za svaki dan. Potrebno vam je samo devet koraka d...
Pročitaj više

Riblja kost u repu

Skoro svaki dan nosimo rep, ako ne svaki dan onda vrlo često. Možda bi za malu promjenu rep mogli ukrasiti ovom jednostavnom i lijepom ribljom kosti. Probajte!
Pročitaj više

Zig zag frizura

Napravite svečanu frizuru u samo par koraka. Vrlo jednostavno sami kod kuće možete složiti odličnu svečanu frizuru, samo pratite korake i to je to.
Pročitaj više

Dupla pletenica i punđa

Samo pet koraka dijeli vas od predivne pletenice u kombinaciji sa punđom. Idealna je za svaki dan, ali za neke svečanije trenutke.
Pročitaj više

Romantična pletenica

Romantična frizura izvrsno ide uz vjenčanja, izlaske u dvoje u slično. Ova frizura našla se u toj kategoriji. U samo par koraka sami napravite savršenu frizuru za savršene romantične trenutke.
Pročitaj više

Sirena pletenica

Sedam koraka do predivnog repa sa pletenicom. Sirena izgled frizure vrlo je popularna i jednostavno ju je napraviti. Pokušajte sami.
Pročitaj više

Prekrasna pletenica

Klasične pletenice nisu više dovoljno elegnatne za vjenčanja i potrebno je više truda kako bi očarali svojom frizurom. Evo kako i možete napraviti pletenicu koja oduzima dah.
Pročitaj više