Večernji izlazak

Skratite gustu kosu

Uvijek možete sačuvati svoju prirodnu gustoću kosu, ali ako vam je dojadila duga kosa tada morate odabrati ovaj klasičan bob koji najbolje pristaje ženama koje imaju puno kose.
Pročitaj više

Klasični kratki bob u svijetlo varijanti

Ako poželite imati novi friz, ali ne želite farbati kosu već sačuvati svoj prirodni look, tada se samo odlučite za kratki popularni bob friz.
Pročitaj više

Klasičan crni bob

Za one žene koje vole klasiku, a opet moderno i zavodljivo, one biraju upravo ovakav klasičan bob sa crtom na sredini. Frizura s kojom ne možete pogriješiti.
Pročitaj više

Kratki makeover

Moramo reći kako obožavamo ovakve makeover-e jer zaista super izgleda kada žena odluči skratiti svoju dugu kosu i napraviti neki od danas modernih oblika, poput ove bob frizure.
Pročitaj više

Gusta i kratka bob frizura

Prekrasna frizura u klasičnom obliku koja ima volumen i oblik, a boja savršeno pristaje svijetloj puti.
Pročitaj više

Crvenkaste nijanse na gustom bobu

Gusta bob frizura u crvenkastim nijansama tako prekrasno izgleda, u kombinaciji sa modernim šiškama. Upravo takvu frizuru možete stilizirati na razne načine.
Pročitaj više

Gusta crna kosa

Žene koje imaju gustu kosu uvijek imaju opciju skratiti ju i napraviti prekrasni bob friz koji tako super izgleda, pogotovo ljeti kada vas duga kosa samo smeta i dodatno grije.
Pročitaj više

Platinasti kratki bob

Uz kratku bob frizuru uvijek će super izgledati platinasta nijansa. Pogledajte koliko je ovaj friz jednostavan, a opet možete puno toga učiniti i napraviti sa kosom.
Pročitaj više

Crni prirodni bob

Ako imate prekrasnu i prirodnu crnu kosu tada će vam ovaj bob stajati savršeno. Pogotovo ako ste prirodno tamniji i vaša je kosa ful ravna. Super je friz jer će izgledati sjajno i kada se odlučite za ...
Pročitaj više

Platinaste kovrče

Prekrasni kratki bob u platinastoj verziji sa modernom pletenicom. Ovakav friz odlična je za svaki dan, a odlično će proći i kao svečana frizura uz prikladnu haljinu.
Pročitaj više

Kovrčava kratka kosa

Zašto toliko odbijate odrezati svoju kovrčavu kosu kada bi mogla izgledati ovako savršeno? Uz pravu tehniku bojanja i pravi stil frizure i vaše će kovrče izgledati očaravajuće ovako kratke.
Pročitaj više

Današnja klasična frizura

Kratki bob u plavoj boji, a k tome i tamni izrast. Može biti prirodan, a možete i pofarbati ukoliko vam se vaša prirodna boja ne sviđa. Ne morate toliko brinuti o izrastu jer je postao jako moderan.
Pročitaj više