Večernji izlazak

Kosa do ramena

Uvijek će postojati one dame koje će ipak najviše voljeti prirodnu boju i jednu dužinu kose. Ne možemo im zamjerati jer je ova frizura i prekrasna i moderna, a opet tako jednostavna.
Pročitaj više

Gusta frizura

Sa bob frizurom ne možete fulati, a svojom gustom kosom zaista će frizura biti pun pogodak. Nemojte se dugo premišljati i skratite svoju kosu.
Pročitaj više

Bob u platinastoj nijansi

Osim što je moderna boja, ovaj oblik frizure je danas definitivno jedan od najtraženijih. Sa ovom kombinacijom ne možete fulati.
Pročitaj više

Lepršava bob frizura

Skratite svoju kosu i odaberite ovakav lepršavi bob koji će biti idealna promjena za ovu ljetnu sezonu. Osim što će vas spasiti od velikih vrućina, ujedno ćete izgledati mladenačko i moderno.
Pročitaj više

Bob friz u crnoj boji

Ako imate gustu crnu kosu tada vam je bob frizura pravi odabir za neku novu i moderniju frizuru. Mladenačka frizura koju će svi primijetiti i pohvaliti.
Pročitaj više

Prekrasna bijela kosa

Kao što smo već puno puta rekla, ova nijansa je jako popularna. Bilo na kratkoj ili dugoj kosi. Odaberite ovu nijansu i budite u trendu ovo ljeto.
Pročitaj više

Klasika za starije

Starije će žene odabirati klasične i jednostavne frizure, ali nikako nemojte misliti kako su one dosadne i nikako vam ne pristaju. Neka vaša frizura i u godinama bude moderna i ženstvena.
Pročitaj više

Crni izrast i roza kosa

Danas je tamni izrast jako moderan stoga čak niti ne morate farbati svoje korijene već odaberite boju samo za dužinu kose, a to može biti roza koja će vas istaknuti.
Pročitaj više

Kombinacija zelene i crvene

Istaknite se jednom ovakvom neobičnom frizurom sa dvije boje. Zelena i crvena vam se čini kao da ne bi išle zajedno, ali kada odaberete ovakve nijanse tada ste sigurni u svoj odabir.
Pročitaj više

Iz plavog u platinasto

Ako vam prirodna plava kosa dosadi uvijek možete promjeniti boju i otići u platinastu nijansu koja će prekrasnu kosu još dodatno naglasiti, a da ne kažemo koliko dobro izgleda u kombinaciji sa bob fri...
Pročitaj više

Plavi pramenovi sa bob frizurom

Kod nove boje i pramenova uvijek dobro dođe i promjena same dužine kose, a danas je bob friz jedan od modernijih i upravo će taj stil mnoge žene odabrati, pogotovo u ove ljetne dane.
Pročitaj više

Crna zavodnica

Prekrasna crna kosa uvijek je bila prava zavodnička. Dok neki govore kako svi žele plavuše, drugi će padati na žene prekrasne crne kose.
Pročitaj više