Futuristički stil

Futurističke pixie frizure

Odlične pixie frizure u predivnim i izraženim bojama. Neke su pomalo klasične, a li žarko crvena, platinasta plava sa ljubičastim, plavim i svijetlo smeđim pramenovima zaista daju neki poseban izgled ...
Pročitaj više

Futuristička bijela

Ova frizura izgleda kao iz budućnosti, boja je vrlo specifična, a asimetrični stil daje joj onaj zadnji touch. Frizura koja odlično ide uz četvrtasto lice.
Pročitaj više

Kratka neobična frizura

Možemo reći da je ovo jedna vrlo posebna frizura. Zanimljivo je da je skroz stanjena na vrhovima. Ovo nije frizura za svakoga, ali ako ste dovoljno hrabri, isprobajte.
Pročitaj više

Frizura za odvažne

Ovo je frizura za one odvažne koji vole izgledati drugačije. Slojeviti asimetrični način šišanja čine ovu frizuru vrlo neobičnom, ali zabavnom.
Pročitaj više

Zabavna pixie

Frizura koja plijeni sve poglede. Ovo je frizura koja zahtjeva snažnu osobnost, sa njom ćete biti uvijek u centru pažnje.
Pročitaj više

Najmodernija verzija pixice

Najmodernija verzija pixie frizure se nalazi upravo ispred vas. Naglasak je na očima, frizura savršeno uokviruje lice i daje mu savršeni balans.
Pročitaj više

Ljubičasti bob

Želite nešto vrlo jedinstveno napraviti sa svojom kosom, imamo mi nekoliko ideja, a sada ćemo vam jednu predstaviti. Popularnu bob frizuru ljubičaste boje i svatko će se za vama okrenuti.
Pročitaj više

Frizura poput sirene

Za posebnu boju kose, morate znati odabrati prikladnu frizuru. Odaberite frizuru poput sirene. Podijelite kosu na dva dijela, svaki dio uvijte i pričvrstite ih na vrhu glave. Prespavajte noć i ujutro ...
Pročitaj više

Moderna frizura

Isprobajte ovu frizuru ako se dvoumite za popularnu undercut frizuru. Jer ako se odlučite za nju, ovako ćete izgledati.
Pročitaj više

Irokeza koja će vas ostaviti bez daha

Došlo je vrijeme kada djevojke mogu nositi baš svaku frizuru. Frizura koja je nekada bila strogo muška, sada ju možete imati i vi. Na veliko iznenađenje, ova frizura može izgledati stvarno ženstveno.
Pročitaj više

Zabavna frizura za djevojke

Za one koji vole eksperimentirati sa frizurama, imamo jednu koju ćete htjeti isprobati. Pogledajte ovu pomalo otkačenu frizuru.
Pročitaj više

Tamni podpramen

Na plavu kosu sa pramenovima, ako želite dodati nešto novo i nešto što će razbiti monotoniju vaše frizure, pokušajte sa zabavnim podpramenovima. U ovom slučaju je odabrana zabavna crna boja sa ljubiča...
Pročitaj više