Futuristički stil

Irokeza koja će vas ostaviti bez daha

Došlo je vrijeme kada djevojke mogu nositi baš svaku frizuru. Frizura koja je nekada bila strogo muška, sada ju možete imati i vi. Na veliko iznenađenje, ova frizura može izgledati stvarno ženstveno.
Pročitaj više

Zabavna frizura za djevojke

Za one koji vole eksperimentirati sa frizurama, imamo jednu koju ćete htjeti isprobati. Pogledajte ovu pomalo otkačenu frizuru.
Pročitaj više

Tamni podpramen

Na plavu kosu sa pramenovima, ako želite dodati nešto novo i nešto što će razbiti monotoniju vaše frizure, pokušajte sa zabavnim podpramenovima. U ovom slučaju je odabrana zabavna crna boja sa ljubiča...
Pročitaj više

Kontrast boja

Kao što smo već više puta rekli, zanimljivi podpramenovi idu savršeno dobro na ravnu i na kovrčavu kosu. Kod ovog stila, bitno je odabrati što veći kontrast da bi vaša donja boja došla do izražaja.
Pročitaj više

Crveno-plava kombinacija

Pogledaje prekrasnu kombinaciju plave kose i crvenih pramenovima. Jednako lijepo će izgledati na ravnoj i valovitoj kosi. Ovo je jedna od frizura koje morate isprobati ako želite privući pozornost na ...
Pročitaj više

Izražajna roza boja kose

Je li vam dosadila vaša boja kose? Dosadile su vam standardne boje i želite nešto zbog čega ćete se istaknuti? Možete probati sa vrlo izražajnom rozom nijansom. Sigurni smo da nećete požaliti.
Pročitaj više

Prekrasna roza kosa

Znate li koliko vam promjena može goditi kada vam dosadi svakodnevna životna rutina. Pretvorite svoju običnu kosu u nešto spektakularno. Evo vam i ideja.
Pročitaj više

Prekrasna platinasta sa pramenom

Platinasta boja sama po sebi je vrlo posebna i može izgledati ekstremno privlačno. Ako toj boji dodate neki sasvim neobičan pramen, onda ćete dobiti sasvim novi izgled. Pogledajte kako to prekrasno mo...
Pročitaj više

Duga plava kosa

Duga kosa je stvarno lijepa, ako je održavana i zdrava. Za promjenu vremena, odlučite se i za promjenu frizure.
Pročitaj više

Predivna kombinacije sa crnom kosom

Žene sa crnom kosom se mogu veseliti jer imaju tu sreću da im paše svaka nijansa pramenova. Od svijetlih pa sve do intenzivnih boja. Pogledajte kombinaciju crvenih i platinastih pramenova na crnoj kos...
Pročitaj više

Ledena kraljica

Pretvorite svoju dugu beživotnu kosu u ekstremno popularnu ledenu nijansu.
Pročitaj više

Neobična frizura za mlade

Ako želite ideju kako pretvoriti svoju frizuru u ekstra zabavnu i inovativnu, mi ju imamo. Neobična kombinacija plave i crvene, je odličan izbor za mlade djevojke koje vole biti u centru pozornosti.
Pročitaj više